Verdidebatt

Damaskus ødeleggelse.

Tidligere indremisjonsleder og stortingsmann, Kjell Furnes, sa på et møte på bedehuset på Mosby utenfor Kristiansand i februar i år at det fins ca. 700 bibelske profetier om løfteslandet, Israel. Han sa videre at ca. 80 % av disse profetiene pr. i dag var oppfylt,.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

og at 3  ganger hadde det jødiske folk blitt fordrevet fra landet sitt, Siste gang det  skjedde, var for ca. 2000 år siden. De fikk da et løfte, en profeti, om at det var for absolutt siste gang!

Det bør være beroligende å vite for troende jøder i disse dager da palestinske demonstranter forsøker å storme gjerdet langs grensen deres mot  Gaza,

Demonstrantene  har lovet hverandre å innta Tempelhøyden innen 15. mai, på #katastrofedagen". Målet er å kaste jødene på sjøen og befri "Palestina" fra den sionistiske okkupasjonsmakten. Det er patetisk å se på TV,  palestinernes desperate og håpløse forsøk på å gjennomføre dette prosjektet, som Hamas' ledere har inngitt demostrantene å tro på. De kjenner ikke til Bibelens profetier.

En av profetiene som ennå ikke er gått i oppfyllelse er den totale ødeleggelse av den syriske hovedstad, Damaskus. Den profetien kan være like om hjørnet, etter det som sies og vises  i dagsnyttsendingene på TV 
Når og hvis denne profetien nå går i oppfyllelse, vil det bli en forferdelig katastrofe, som verden neppe har sett maken til siden bombene ble sluppet over to japanske byer i 1945,  i følge Bibelen. Går et an å be om et unntak, at profetien ikke blir fullbyrdet?

Noen vil i kjølvannet av en slik katastrofe kanskje bli mer troende når det gjelder de siste 20 % av Bibelens profetier, som ennå ikke har gått i oppfyllelse.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt