Verdidebatt

Noen har noe å be Sylvi Listhaug om tilgivelse for.

Mange har vært så spretne til å fremme anførsler mot henne.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det verste må være beskyldninger om at hun tilsiktet sitt dumme spontaninnlegg på Facebook som et stikk til alt rundt Utøya. Hun er da ikke så dum at hun setter hånden inn i ilden for å kjenne hvordan det er å få brannsår. Måtte jo vite at det ville skapt reaksjon,men tenkte ikke så langt. Jeg vil i alle fall ikke ha på meg at jeg deltar i et  hylekor.                                                                                                   Jeg drar ikke frem dette grunnet innvandringsspørsmålet.Min tro,som jeg har redegjort for tidligere,er at Den Høyeste sender oss muslimer for å inngi oss en alvorstone.Vi så noe av den i " Me too" på Stortinget.Hadia Tajik sto som en søyle og det var en spesiell kraft i henne.Moralister,ja vel,men det kan komme godt med.

Men ikke glem at det begynner å bli fullt her.Halvparten av maten vi spiste i fjor var importert.Nationen 02.03. hadde følgende overskrift: Milliardvekst av inporten av matvarer i fjor.Kilde landbruksdirektoratet.Til og med poteter var det ikke nok av,så det ble import når lagret her var slutt. Du har kanskje en hage du kan dyrke poteter i?Men har du settepoteter når alle stormer til butikkene for å tømme der?

Selvforsyningsgraden er 49,2 %.Medregnet for korn og soya til kraftfor fra Brasil er den 41 %.Nevnte avis.Kraftforet brukes i fiskemærene og hos husdyr og fjærkre.Det skaper også overproduksjon på gris og kylling nå. Men  en krigstilstand vil blokkere handelsrutene,og så står vi der med større melkefjøs,enn gården har foringsgrunnlag for og hva med fiskemærene?

Sylvi,du visste dette,at vi var overbefolket,du så framover. Men du ble hakket på med ditt ærende. Det har du i deg,og du vet at de færreste tror at du tilsiktet et stikk til Utøyasaken.

Du lyttet til politet om behov for å blokkere noen ved å ta bort statsborgerskapet i en akuttsituasjon.E tjenesten støttet det.Men FrP var for at rettsapparatet skulle ha siste ord senere,når akuttsituasjonen var håndtert. Så noen har noe å be Sylvi Listhaug om tilgivelse for,at de ikke hengte seg opp i den store detaljen.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt