Verdidebatt

Valget er enkelt - Å være religiøs eller å være "vorte"-religiøs

Den senere tid og med større innsikt over lang tid så synes valget er enkelt - det er å være religiøs eller å være eller bli "vorte"-religiøs. Med "vorte"-religiøs så mener jeg det som skjer når man (konsekvent) blir umoralsk som menneske, man skyter av seg mennesket i seg selv.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg er enig i at det er vanskelig å være religiøs til tider ettersom man er stadig utsatt for dårlige mennesker eller tilogmed onskapsfulle mennesker.

Som vi kristne burde vite så er valget mellom Gud og Himmelen og Satan og Helvete. Imidlertid så er det lite konkret hva dette er. Er det "så mye synder" eller "så mye synder"? Men det man kan legge merke til er at disse dårlige menneskene gjerne utvikler vorter/papilloma både på huden og inni kroppen, også i hjernen. (Se beskrivelse av kreft som vorter/papilloma.) De skyter av seg sitt menneske med tvers gjennom dårlige/ondskapsfulle handlinger mot andre, gjerne gode mennesker (stort sett religiøse). Jeg tenker da altså at disse menneskene blir "merket" med vorter/papilloma fordi nervesystemet som også inkluderer hjernen er i sin friske tilstand når mennesket er godt og moralsk, også mest intelligent. Dvs. at jeg tror at fremtiden vil vise at umoralske mennesker er de som har et dårlig nervesystem fullt av vorter/papilloma og at disse vortene/papilloma blir en religion for de. De er dømt til å dyrke sine vorter/papilloma som religion og at dette er en vindeltrapp til Helvete og en endelig tilstand uten mennesklighet. De blir monstre og fiender av menneskeheten/de gode mennesker.

Igjen altså: jeg oppfordrer dere, valget er enkelt! Det er å velge mellom religion (f.eks. vår kristendom) eller "vorte"-religion og monster i menneskedrakt.

Ha en fin dag!

(Man kan gjerne søke på nettet etter "wart(s)", "papilloma", "devil's mark" eller "devil's taint". Jeg har også skrevet noe om "wart(s)".)

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt