Audun Wold

4

Bryter VD sine egne retningslinjer?

Publisert: 11. sep 2017

Une Aina Bastholm hadde et innlegg hvor hun fortalte oss at hun skulle ta ansvar for asylsøkere og innvandrere ved å bruke Sveriges førte politikk på området som et forbilde.

Dette fikk hun lov å slette.  Jeg har skrevet om det her:

http://www.verdidebatt.no/innlegg/11697535-hvor-ble-det-av-une-aina-bastholms-innlegg

Så presenterer Bastholm et nytt - på vesentlige punkter omarbeidet innlegg - men med samme tittel:

http://www.verdidebatt.no/innlegg/11697554-vart-ansvar-for-a-hjelpe

VD egne regler for sletting lyder slik:

Verdidebatt.no er også et arkiv over offentlig debatt i Vårt Lands nettforum. Profiler slettes derfor i utgangspunktet ikke, og tekster blir stående i forumet etter at de er publisert og redigeringstiden er over. Tekster kan bare slettes dersom det er særdeles gode grunner for det:

1.Artikkelen kan slettes helt eller delvis når den i sitt vesen er feilaktig på en måte Vårt Land har ansvar for eller på andre måter er brudd på retningslinjene for verdidebatt.no.

2. Artikkelen kan slettes helt eller delvis dersom den er basert på opplysninger om private forhold uten offentlig interesse og som kan være til sterk belastning for den som er omtalt.

3. En artikkel kan endres hvis det oppdages feil eller har skjedd en vesentlig faktisk utvikling i en sak, og denne utviklingen ikke er beskrevet i andre artikler.

4. I tilfeller hvor noen for eksempel har skiftet mening eller argumentasjon, slettes artikkelen ikke, men det kan legges ut en artikkel/kommentar med lenker og merknader som gjør rede for meningsutviklingen, synlig også for dem som leser opphavelig innlegg.

5. Bilder av eller utsagn fra mindreårige kan slettes.

6. Ved spørsmål om endring: Ta kontakt med redaksjonen på debatt@vl.no. Endringer som gjøres i tekst i ettertid, må opplyses om i artikkelen.

Hvilket av disse punktene benyttet du deg av da Bastholm fikk lov å slette sitt opprinnelige innlegg, Gjøsund?

5 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere