Audun Wold

4

Hvor ble det av Une Aina Bastholms innlegg?

Publisert: 10. sep 2017

Une Aina Bastholm hadde et innlegg hvor hun fortalte oss at hun skulle ta ansvar for asylsøkere og innvandrere ved å bruke Sveriges førte politikk på område som et forbilde.

Nå er hele innlegget forsvunnet.

Jeg hadde to kommentarer til det:

Kan du forklare meg hovedforskjellene på den svenske politikken på asylområdet, som du vil kopiere, og den politikken Listhaug fører på vegne av dagens regjering?

Dersom det er svensk asyl-, innvandrings- og integreringspolitikk fram til 21062016 du vil kopiere, har du fasiten på den her:

https://www.svtplay.se/video/14992736/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-18-gangmorden-i-goteborg?start=auto

https://www.svtplay.se/video/15082528/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-18-gangmorden-i-goteborg-del-2?start=auto

https://www.svtplay.se/video/14941800/opinion-live/opinion-live-sasong-3-31-aug-22-00?start=auto

Dette er program fra de siste 10 dagene på SVT.  Hva er det du ønsker deg for Norge av disse "svenske tilstandene"?
Gå til kommentaren
 
Publisert rundt 18 timer siden - 9 visninger
 

Det er betryggende å lese at du vil bruke Sverige som forbilde i asyldebatten.

Her er grunnlaget for deres politikk på området:

Beslut
Det kan bli svårare att få uppehållstillstånd i Sverige (SfU16)
Lättläst
Teckenspråk
Sverige ska tillfälligt införa tidsbegränsade uppehållstillstånd. Rätten till anhöriginvandring ska begränsas och försörjningskraven skärpas. Riksdagen sa ja till det förslaget från regeringen. Samtidigt riktade riksdagen ett tillkännagivande till regeringen om urvalet av så kallade kvotflyktingar.

Kvotflyktingar är ett visst antal personer som Sverige tar emot varje år och är något som FN:s flyktingkommissariat UNHCR föreslår. Urvalet av dessa personer bör ske på samma sätt som idag.

Den nya lagen ska gälla i tre år och börjar att gälla den 20 juli 2016. De nya reglerna gäller inte asylansökningar från barn och barnfamiljer som registrerats hos Migrationsverket den 24 november 2015 eller tidigare.

Beslutat: 21 juni 2016
Riksdagens beslut: Kammaren biföll utskottets förslag.
Utskottets förslag till beslut: Bifall till propositionen. Delvis bifall till motioner om vidarebosättning. Avslag på övriga motioner.

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/arende/betankande/tillfalliga-begransningar-av-mojligheten-att-fa_H301SfU16

https://www.migrationsinfo.se/nya-asylregler-sverige-anpassas-till-eus-miniminiva/
Gå til kommentaren
 
Som sagt, nå er innlegget hennes borte.  Når jeg går inn på mine innlegg eller innleggene til Kåre Kvangarsnes og Johs Ensby(på "hjemmesidene") kommer denne beskjeden opp: 500 Det skjedde en feil.

Dersom Bastholm har fått lov til å fjerne sitt innlegg er det intet mindre enn en skandale og slutten for VD som debattforum.

5 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Audun Wold

4 innlegg  738 kommentarer

Publisert over 3 år siden

Bastholm står nå oppført med kun ett innlegg.  Det slettede var hennes andre.

Derfor er ikke dette noen "teknisk feil".  VD hadde ingen grunn for å slette det.  Da gjenstår en mulighet; hun har selv tatt initiativ for å få det slettet.  Hvorfor?

Hun rakk å blottlegge sin totale ukunnskap om svenske forhold og sitt hat til Listhaug.  Riksdagsbeslutet av 21.06.2016 kjente hun neppe til.  Ei heller det faktum at mye av det offentlige Sverige nå går på "knena" - vården (inkl. BB, Bastholm), skolen, Polisen osv. osv. og den fremste årsaken til det - den hodeløse asyl- og innvandringspolitikken. Eller så er det rett og sånn at dette, slik hun sier det, er MDG`s drømmescenario for framtidas Norge.  Det får jeg ikke svar på, hun har rømt fra debatten.  Så mye for den frie debatt.

Er dette en god verdi for det offentlige ordskiftet i Norge, Bastholm?  "Normalförfarandet" burde vært at du deltok i din egen debatt og argumenterte for ditt syn.  Det er mulig du innså dine manglende faktakunnskaper.  Da ville en god, norsk verdi vært å innrømme dette, særlig for en politiker som har ambisjoner om en plass på Stortinget. 

Men det hadde vært det samme som å si at Listhaug har rett, og hva kan være verre enn det...?6 liker  
Kommentar #2

Carl Wilhelm Leo

19 innlegg  931 kommentarer

MDG`s planer om innvandring.

Publisert over 3 år siden
Audun Wold. Gå til den siterte teksten.
Hun rakk å blottlegge sin totale ukunnskap om svenske forhold og sitt hat til Listhaug.  Riksdagsbeslutet av 21.06.2016 kjente hun neppe til.  Ei heller det faktum at mye av det offentlige Sverige nå går på "knena" - vården (inkl. BB, Bastholm), skolen, Polisen osv. osv. og den fremste årsaken til det - den hodeløse asyl- og innvandringspolitikken. Eller så er det rett og sånn at dette, slik hun sier det, er MDG`s drømmescenario for framtidas Norge.

Enig , det var dumt at nevnte innlegg ikke fikk stå , så kunne glede oss over alle de vidunderlige planene Miljøpartiet De Grønne har for alle oss andre.

Eller avskrekkende eksempel , det var nyttig informasjon uansett.

Hennes utspill mot Listhaug er vel av mer obligatorisk art får å treffe målgruppa?

En annen kommentator vært elskverdig å påpeke det intellektuelle nivå i kampanjen mot Sylvi Listhaug , må sees og nytes for ordene er så vakre :

https://www.youtube.com/watch?v=jSCXFJJ_zGk

Fabelaktig , de er søte i den alderen ! Og "the backfire effect " avleses i kommentarfeltet.

 

5 liker  
Kommentar #3

Audun Wold

4 innlegg  738 kommentarer

Publisert over 3 år siden
Carl Wilhelm Leo. Gå til den siterte teksten.
Enig , det var dumt at nevnte innlegg ikke fikk stå , så kunne glede oss over alle de vidunderlige planene Miljøpartiet De Grønne har for alle oss andre.

Det er kun en metode som kan få Bastholm i tale på nytt.

Det er å kalle henne en typisk "godhetstyrann".  Da kan hun diskutere min retorikk og ikke fakta.

Men gidder jeg det...? ;-)

5 liker  

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere