Mona Ekenes

9

Takk til Sylvi, Erna og Siv m.fl. ......

Takk til Sylvi, Erna og Siv m.fl. som har bidratt til det som er til gagn for befolkningen og landet.Forstår at det har vært spesielt vanskelig å sitte i nåværende regjering, for å få gjennomslag for deres valgløfter. Til tross for meget sterk motstand, har dere klart å få gjennomslag for viktige valgløfter som ført landet i en bedre retning enn forrige regjering. Selv om en ikke er enig i ett og alt.

Publisert: 9. sep 2017  /  771 visninger.

Takk Erna for at du valgte å stå på rett side mot de massive angrepene mot Sylvi, det er mange meget takknemlig for og medfører økt respekt. For mange av oss vet at det har sin pris, som samtidig belønnes med aktelse av dem som verdsetter slikt. Du taklet dette på en så fin måte at det blir verdsatt som et godt eksempel til etterfølgelse, til tross for på andre felt en ikke er enig med deg  (også sterkt uenig i noe) i ett og alt. 

Du og ditt mannskap har tross alt ført landet i en bedre retning, også for befolkningen; ikke alle men x-antall forstår seg på slikt og verdsetter det.

Det blåser betydelig sterkere på toppene enn mannen i gata kan forstå, derfor er det viktig at dere i regjeringen også får positive tilbakemeldinger. På alt som er til gagn for folket og landet, som dere har fått mandat av velgerne til å forvalte ut fra deres valgløfter.

X-antall av oss som har forstått at vi må hente nyheter fra andre enn mainstream mediene, for å få et bedre inntrykk av hva som virkelig skjer nasjonalt og internasjonalt. Vet å verdsette slike nyhetsformidlere også, uansett sterkt urettferdig stempling fra en velkjent politisk ideologisk side. Vi som også vet å verdsette ytringsfrihet og fri nyhetsformidling som våger å formidle det som virkelig skjer uten sterke politisk ideologiske filtre. Det er også til gagn for dere i nåværende regjering, for hadde ikke disse nyhetsformidlerne eksistert; hadde vi som bruker disse ikke visst om hva dere har å hanskes med eller hva dere gjør som er til gagn. For det er ikke alle som bruker facebook eller twitter, er blant dem som aldri har brukt disse.

Alle som er demokratisk anlagt, forstår samtidig hva som er ekstremt politisk ideologisk, uansett hva slike benevner seg som. Slik sett har benevnelsen av slike lite å si (selv om det i seg selv er avslørende nok), men det er hva de sier og gjør som er det avgjørende. Årsaken er en massiv utvanning av begrepene fra et velkjent politisk ideologisk hold for å stemple folk og politisk opposisjon.

Det oppfattes som totalt udemokratisk å fjerne Frp fra regjeringsposisjon, når velgerne selv har gitt dem mandat til å være der. Det gjelder tidligere "samarbeidspartnere" (som x-antall fra grassrota oppfattes som det motsatte), også den politisk ideologiske opposisjonen.

Normale nordmenn er utrustet med en rettferdighetssans og er oppdratt til å mislike urimelig forskjellsbehandling, har også normal toleranse og hjertelag, av samme kaliber som dem som forsvarte landet mot Hitler og nazistene. Noen unntak av disse begikk grove og totalt forkastelige overgrep under og etter krigen, forhold som langt i fra kan forsvares.

Kristendommen og kristne verdier har medført til at Norge ble et godt land å bo i også bidratt til mye bra internasjonalt. Alle som har fått og fortsatt ser det, vet å verdsette dette. Når avkristningen av landet har kommet såpass langt som den har, er det tydelig nok hvordan det preger landet slik det framstår i dag også politisk. Ønsker deg og dine alt som er av det gode.

Takk Sylvi for at du har stått på slik du har, det blir verdsatt av alle som så godt som mulig forstår hva dette krever. Også hvilken belastning dette har hatt for din familie, som også vitner om at du har en flott familie som heller ikke blir glemt men verdsettes. Alle som samtidig verdsetter at du holder Korset høyt i hevd for dets vitnesbyrd skyld, ved å bære det godt synlig i vanskelige situasjoner (som du selv har sagt og forklart). Samlet berører dette hjertet sterkt. Tror også at du har fått både bevarelse, styrke, mot, sindighet og utholdenhet du trenger for å klare å komme igjennom slike usedvanlige sterke stormer oppreist. Vi trenger slike politikere og slike politikere, som vet å verdsette det du har gjort og vil gjøre det som er til gagn for hele befolkningen. Noe som krever bl.a. stort mot og styrke samt integritet i disse tider.

Kunne ha skrevet mye mer, men dette får holde nå. Ønsker også deg og dine alt av det gode.

Takk Siv for også det du har bidratt med for å gjøre det bedre i dette landet, det verdsettes også. Ønsker deg og dine også alt av det gode.

Takk også til alle dere andre i regjeringen og deler av samarbeidspartnerne som har bidratt til at landet har blitt styrt og forvaltet i en bedre retning. For alternativet fra opposisjonens side, gir ingen gode assosiasjoner. Ønsker også dere og deres familier alt av det gode.

Måtte Kristus Jesus se i nåde, barmhjertighet og miskunn til dette landet og folket, selv om det er ufortjent på mange vis. For det er Herren Allhærs Gud som innsetter styresmaktene, når alt kommer til alt.

13 liker  
Kommentar #101

Mona Ekenes

9 innlegg  931 kommentarer

Oppfattet.......

Publisert rundt 4 år siden

.......med ukritisk blikk, så får tiden vise....

Kommentar #102

Are Karlsen

10 innlegg  4205 kommentarer

Virkeligheten

Publisert rundt 4 år siden
Njål Kristiansen. Gå til den siterte teksten.
Når man deltar i en debatt på et offentlig sted tror jeg at man skal være forberedt på å bli oppfattet på forskjellig vis.

Man bør ha grunn til å forvente at oppfatningene som dannes bygger på det som virkelig er sagt. 

Virkeligheten, med andre ord. 

5 liker  
Kommentar #103

Rune Holt

11 innlegg  11104 kommentarer

Utrolig.

Publisert rundt 4 år siden
Njål Kristiansen. Gå til den siterte teksten.
Ok. Da ser vi ulikt på denne saken.

Din reaksjon på nødvendig kritikk av din debattskikk gjør ikke saken bedre.
Selvinnsikt og selvkritikk trengs i bøtter og spann.

6 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere