Ben Økland

16

Hva er det Erna Solberg driver med i Syria?

Hvorfor skal Norge støtte IS med våpen?

Publisert: 4. sep 2017

Ved basen El-Tanf i Syria har norske og amerikanske «instruktører» trent styrker som sloss i Syria, angivelig mot IS.

Det stemmer neppe, for ledelsen ved basen har drevet med salg av automat- og maskingeværer, granatkastere og annet krigsmateriell - nettopp til IS.

En syrisk opprørsoffiser og etterretningsekspert ved navn Assad Assalem var blant en del krigere som hoppet av, da de oppdaget at USA (og Norge) slett ikke kjempet mot IS – snarere tvert imot. Assalem har gått ut offentlig med avsløringen.

Norges krigføring i Syria er ulovlig etter internasjonal rett. Landets lovlig valgte regjering har protestert, men allikevel fortsetter Erna Solberg og Ine Marie Eriksen Søreide krigseventyret sitt i ørkensanden. Antakelig innbiller de seg at de forsvarer Norges territorium og selvstendighet der nede, eller noe slikt.

Så viser det seg altså at de norske fremmedkrigerne «instruerer opprørere» som ikke bekjemper IS, slik opinionen i Norge blir bløffet om at de angivelig gjør. Tvert imot forsyner de IS med våpen.

Er dette kanskje ett av Erna Solberg sine tiltak for å øke sysselsettingen – ved Kongsberg Våpenfabrikk?

 

2 liker  
Kommentar #1

Erling Grape

57 innlegg  1046 kommentarer

Publisert nesten 4 år siden

Hysj, Ben Økland. Du må ikke forstyrre den norske idyllen. Hvem bryr seg om norske brudd på internasjonal rett? Ikke partiene, ikke AP, ikke H, ikke Sp, ikke FrP, ikke KrF, ikke V, ikke media, ikke prest, ikke biskop, ikke de "med høy moral".

Norge fører krig i land som aldri har truet oss, Norge selger våpen og ammunisjon som dreper hundrevis av barn, men pytt, pytt.

Dette er den virkeligheten vi lever i og på mandag går vi til valg.

2 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere