Verdidebatt

Dylan i klinsj med Psycho

Jeg er ikke av de som bruker 9000.- på et navneskilt på bilen, men noen gjør det - og så langt har jeg observert Dylan og Psycho. Jeg så for meg en eventuell skademelding ....

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Men .... jeg har vært innom tanken.  Hvor personlig og for den del ... kreativ ... ville en være for å formidle noe ... eller kanskje ikke ... på et bilskilt?

Kanskje ikke så lurt å velge .... "Sylvi" - eller "Israel" - "Jerusalem" er trolig mer akseptabelt ved parkering og flyt i trafikken.

Trolig er ikke "Trumper" et for bilen godt valg.

Det å velge "Jesus" kjenner jeg ville føre til en forpliktelse til til enhver tid å holde fartsgrensene og kjørereglene - kanskje ta opp en og annen hiker - hvis de fortsatt finnes - gi vann eller cola zero til de en ble ledet til etter veien - stoppe og invitere til forbønn ved ledelse av DHÅ - o.s.v. - noe av dette er helt greit, men ... jeg kjenner jo meg selv og jeg er ikke helt "Jesus" i trafikken 24/7.

Mer avdempet er nok f.eks. "Grace" og "Everlasting", men ... en bil varer jo tross alt ikke evig.    "Love" kan misforstås i alle varianter.

Dette var ikkje lett - tror jeg ender opp med "Turtle" i tilfelle jeg skulle få politiet i speilet.....

Dette var meg .... og 7 bokstaver eller bokstaver i kombinasjon med tall kan fort bli noe som ligner på et passord du bruker titt og ofte - for det ligger gjerne noe personlig i det.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt