Verdidebatt

Moderator møter seg selv i heisen.

Moderator Gjøsund har startet en betenkelig praksis: Han har uten varsel og forklaring utad stengt debatten på en tråd startet av ham selv, omkring Hege Storhaugs posisjon. Avstengningen kommer også påfallende tidlig, og før interessen kunne samle seg omkring en moderators stilling i en slik sammenheng.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det som følger nedenfor, er den tekst jeg ikke fikk inn:

Jeg tror nok det er viktig å holde seg til det som er start- og sluttpunkt i denne saken. Den dreier seg mindre om uopplyst krangel om islam, enn om tilliten til Verdidebatt som et forum.

Gjøsund bør snarest levere inn en selvkritikk. Ikke bare dét, men den bør være reflektert og ta for seg innvendingene som er reist i hovedsaken, slik at vi blir forsikret om at han ikke vil gjenta en bommert i retning av det han presterte mht. “rasisme” overfor Storhaug. (Har han levert en unnskyldning til henne?)

Inntil så skjer, kan vi ikke forvente at Gjøsund skal kunne slå ned på tilsvarende usakligheter når de leveres fra andre. Til og med de verste injurianter og utskjellere kan vi da vente tilbake gradvist til dette forumet, mens Gjøsund i det minste har klart å holde dem på armlengdes avstand tidligere.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt