Verdidebatt

Av med maska!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.
Vi har vært mot EEC/EU siden 1972. Fordi dette ikke er de europeiske folkenes prosjekt, men kapitalens, klassefiendens. 
Vi har nettopp hørt Dagsnytt atten på vår nyinnkjøpte dabradio pluss, der Kathrine Kleveland, leder i Nei til EU og medlem av Senterpartiets programkomite fikk tegne og forklare: SP går i stortingsvalgåret 2017 inn for forbud mot heldekkende hodeplagg i alle offentlige institusjoner og bygninger. 

Onde tunger vil ha det til at dette er retta mot muslimer. Andre igjen lurer på hvor gjennomtenkt det er - et eksempel fra helsevesenet vårt: "Ved protesekirurgi/implantatkirurgi skal alle i operasjonsteamet som beveger seg under LAF-sonen alltid bruke heldekkende hodeplagg .." (infeksjonskontroll.no)

Vi kan berolige alle. Det siktes her egentlig til POLITIKERE. Dette skravlende sjiktet av befolkninga som har gjort seg et levebrød av å kunne prate hvor lenge som helst om hva som helst uten å si noe som helst. Hvis Senterpartiet får det som de vil blir det nå endelig en slutt på dette. 

Som Kathrine Kleveland sier til Fredrik Solvang: "Vi ønsker å se hverandres ansikter i åpenhet og tillit." Vakkert, vakkert! Nå er det av med maska, ut av ordkokongen, butterflies above our nation .. Eders tale skal være ja, ja, nei, nei; det som er mere enn dette, er av det onde.

Ærlige politikere, sannferdige byråkrater! Wow. Heia Senterpartiet! Stå på Kathrine!

ps
Muslimer en gang til: Sjølsagt er det ikke hijab og sånt noe Kathrine og venna hennes tenker på. Nei til EU for eksempel vil jo ha så mange medlemmer som mulig. Unge radikale jenter med mer enn hår på hodet kan jo da bare være med på lokallagsmøter i private hjem. Landsmøtet kan de bare drømme om. Det går jo av stabelen i Folkets Hus eller noe.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt