Verdidebatt

"Groteskt lystmord" på Reinfeldt

Flere svenske topppolitikere tar selvkritikk. Det blir ikke tatt nådig opp av den fossile elite.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Lena Mellin,  en av Aftonbladets tunge medarbeidere er fortørnet over at det finnes svenske politikere som engang var trogne medarbeidere i  Fredrik Reinfeldts konservative regjering, men  nå offentlig tar selvkritikk og vedgår at de tok feil,  Ved å støtte statsministerens stø kurs mot diket.  "Lystmord" på  sjefen for den mest vellykkede regjering Sverige har hatt, skriver dama.

Vi husker at for kort tid siden var Reinfelt  gjest i "Skavlan" og priset seg så lykkelig over at han hadde "åpnat sitt hjärta"  - med den sluttlige konsekvens at Sverige i fremtiden ville få mennesker nok til at han og alle utslitte svensker ville bli tatt vare på  i sin alderdom.

"Klippe, klippe" sa kjerringa når det gikk mot stupet,  og etter  hva Andre Bjerke forteller skal denne egenskapen være i slekt med det beste i oss.  Jeg vil føye til,  riktig, hvis en nasjon går inn for lystmord på seg selv.

Aftonbladet, Lena Mellin, sitat:

Det lustmord som pågår av Fredrik Reinfeldt, den mest framgångsrike M-ledaren genom tiderna, är groteskt.

Moderaterna borde försöka lära sig något av honom i stället.

Fredrik Reinfeldt var svensk statsminister i åtta år och partiledare i elva. Det var en mycket framgångsrik tid för både honom och hans parti, faktiskt den mest framgångsrika sedan Sverige blev en demokrati.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt