Verdidebatt

Bli med i et PR - framstøt for steinalder-demokratiet!

Hjelp oss å promotere steinalderdemokratiet til humanøkologen Terje Bongard, vår fremste menneskekjenner, for tida stuet vekk i insektkjelleren hos NINA.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Achsel Ford lanserer ny blogg og den har blitt super: https://afordweb.wordpress.com/

AF er en stor fan av Bongard, og vi har blitt enige om å benytte hans nye blogg til et krafttak for steinalderdemokratiet til Bongard. I første omgang vil vi forsøke å republisere mest mulig stoff av og om Bongard, for så å spre dette så godt vi kan gjennom sosiale media, republiseringer etc. Selvsagt er det også fint med nytt stoff, så ønsker noen å delta i dette markedsføringsframstøtet, send ditt bidrag på epost:

permaliv@yahoo.com

For første framstøt valgte AF å gå helt tilbake til starten av Bongards engasjement under studietiden, hvor han relanserte denne fremragende innføringen i humanetologien:

- Det menneskelige grunnfjell: Følelser som tilpasninger til et førhistorisk liv

AF om Bongards geni:

Jeg synes også vi skal lese og oppfriske oss litt på hva andre enn Bongard har sagt om slike enkle, men tross alt ofte mer rettferdige, og for folk flest forståelige, styrings- og eierskapsmodeller som et inngruppedemokrati. Alt dette er det skrevet mye om i hundre år før Bongard, og etter min oppfatning er det ikke her hans geni ligger, det ligger i det evolusjonsfaglige - og i en enorm formidlingsevne når han får lov å agere på en scene/ foran et kamera/ en mikrofon med all sin sjarm og kunnskap.

Har også lagt ut litt info om krafttaket på min blogg her: http://permaliv.blogspot.no/…/krafttak-for-steinalder-demok…

Men det er bloggen til Achsel Ford som gjelder nå, da denne har tilstrekkelig profesjonalitet til å bli tatt på alvor.

Så brett opp ermene, send deres bidrag til Achsel, og send gjerne med en takk for at han har laget slik en fin blogg og stilt den til disposisjon for slikt et nobelt oppdrag!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt