Verdidebatt

Når Gud taler via folket.

Når mange nok fra folket taler så kraftig at det sender sjokkbølger globalt, fordi disse som ble ignorert av både politikere og medier, dikterte dem også tvangsforende ultraliberalistisk framfor å lytte til dem. Skjer ikke slikt uten Guds vitende der Gud slik samtidig innsetter nye styresmakter. Om det blir en liten pause fra ultraliberalistisk globallistisk totalitær ideologi eller ikke, vil jo nærmeste framtid og år vise.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

                                                                      (Fra eget produsert billedgalleri, ikke tilknyttet internett)

Den globallistiske ideologiske politiske elite med dens storfinanskapitalistiske aktive støttespillere og medier, dikterer hva folk skal mene og tenke som uselvstendige og programmerte roboter.

Det var mange nok amerikanere også innvandrere som hadde fått mer enn nok av politikere og deres politisk "korrekte " medier, som valgte et "pk"-exit. I håp om at en ikke politiker kunne få en brå slutt på den selvtilfredse dekadente eliteiske politiske "korrektheten".

HC`s utskjelling av Trumps velgermasse under valgkampen av både kvinner og menn, ung som gammel, svarte som hvite og innvandrere, kristne og jøder også noen muslimer og latinamerikanere, rike som fattige, høyt utdannede som lavt utdannede, forties i ettertid. Men her avslørte HC sin arrogante ignoranse for hvorfor så mange amerikanere også innvandrere, hadde fått mer enn nok av politikeres og mediers ignoranse og diktat.

Urbanistene i California fikk også erfare at folk i utkanten, folk i delvis nedlagte småbyer som tidligere livnærte seg av mangeårig industri også har sin mening og oppfatning som teller i valgsammenheng. Slike som sammen med mange andre medførte at Trump fikk flest valgmenn med stor margin, framfor californiske urbanisters 300 000 stemmers overvekt til HC.

Blir mange nok fra folket presset for mye og i tillegg når økende fattigdom sender sine mørke skyer; vil de stemme på noen de ellers ikke ville ha stemt på. De hadde i tillegg fått mer enn nok av WallStreet dekadenten. Når politikere og medier framstår som folkets herskere og dikterer dem, misbruker disse sin viktige oppgave som folkets tjenere. Et demokrati er et folkestyre. Ikke et totalitært diktatur, der styresmaktene, storfinansen og medier samarbeider internt som globalt; kun til egen makttotalitære ultraliberalistiske ideologis interesse.

Derfor kom Brexit og nå "pk"-exit, som sendte kraftige sjokkbølger dypt inn i den globallistiske elitens opparbeidede usedvanlige store hovmod. Det undertrykte folket som fulgte med i tiden og holdt seg oppdatert, ble ikke tilsvarende overrasket eller sjokkert.

For enkelte er tydeligvis historien en særdeles ubekvem læremester som dyttes lengst mulig utilgjengelig bort.

Antidemokratiske anarkister og radikale venstreekstreme, herjer nå i gatene i flere amerikanske byer. Slik demonstrerer de sin makttotalitære ultraliberale ideologi for hele verden, mens de forlanger HC som president. Hva forteller det om de ultraliberalistiske demokratenes samarbeidende HC og avgående president som har slike totalitære ultraliberalistiske politisk ideologiske støttespillere? Disse som trivdes utmerket under O`s regime.

Reaksjonene i etterkant av valget i USA. Begynnelsen på slutten?

"Bøy deg, eller ta konsekvensene!" Den sekulære, moralske revolusjonen over vesten blir stadig mer og mer totalitær og vil ikke gi seg før alle har bøyd kne."

Dette gjelder ikke bare undergravningen av den kristne religion , det gjelder alle spørsmål hvor de "liberale" driver åpenbar , utilslørt og organisert knebling og svertekampanjer.

Dette har fullstendig tatt overhånd og hører ikke hjemme i et demokratisk samfunn.

En påminnelse om O`s. og HC`s utenrikspolitikk i Øst Europa:

Er vi blinde?

Publisert over 2 år siden av Jahn Otto Johansen.

De nasjonalistiske krefter som er kommet til makten i Ukraina og de enda mer ekstreme som presser på, representerer holdninger som burde skremme oss alle.

 Borgerkrigenes USA.

   Selv om det har vært kjent i årevis,ingen offisiell norsk avis har brakt på det rene at 40-50 millioner amerikanere er under fattigdomsgrensa og millioner unger legger seg sultne. Slike fakta har ikke passet inn i Garantistaten-mytene.

Kommentar #1. Blant Initiativtagerne og pådriverne bak opprøret  er særlig organisasjonen «MoveOn.org». En grasrotbevegelse finansiert av kaosentreprenøren George Sorros. Dette skal være avslørt av Wikileaks gjennom hacking av et strategidokument fra Podestas emails. Hillarys kampanjesjef.

Selv forholder jeg meg laid back og aventende og tenker på Mesterens ord: «Et rike som ligger i strid med seg selv kan ikke bestå.»

Asiatisk styre i Washington?

Jeg blar meg gjennom Aftenposten om dagen og titter på en og annen setning. Det er en hjelpeløshet og en forvirring som ikke ligner noe. Det kommer av at kommentariatet er fullstendig utrent i å tenke selv. Det er vant til å kopiere materialet fra New York Times og Washington Post og sitere Clintons-Obamas.

Checkmating Obama!

Gå inn på Google og les hennes tankevekkende kommentar om "the lame duck"! Nye allianser mellom partene i Midtøsten-konflikten er et nytt senarium som verden kan komme til å måtte forholde seg til.

"Pk" fokuset er intenst opptatt av at alle - skal - bli som dem; enten folk vil det eller ikke. Indoktrinering fra tidlig alder er nødvendig, deres sak er i utgangspunktet så dårlig at slike feige og usle midler aktivt benyttes. Når deres egen sak er lite salgbar eller frivillig totalitært ikke valgbart, kommer indoktrinering og hjernevask, såpass forstår de og handler deretter:

Mor mener NRK Super skremte barna med Trump

– Det siste mine barn på 6 og 10 år spurte om før de la seg, var om det ble krig hvis Trump vant, skrev Torild Helene Winther Tjønnås. Redaksjonsledelsen i Supernytt vil ikke være med på at de har fremstilt Trump som «et monster»....

Supernytt: – Det er hvordan barna oppfatter nyhetene som er viktig

Man kan kommunisere med barn om alt, bare man gjør det på riktig måte, mener Redd Barna. De gir sin egen barnerettighetspris til Supernytt for måten de kommuniserer med barn.....

Prosjektleder Live Kaldestad og programleder Benedicte Bendiksen sammen med ........ og ......... fra klasse ...ved Jeriko Skole som bisto Redd Barna-styret med prisutdelingen.

Barn frykter krig og en sint mann

I barnehagen er de ikke så opptatt av Donald Trump, men ønsker helst å bli presidenter selv. På skolen må lærerne roe redde elever som frykter atomkrig. Les om hvordan du bør snakke med barna om Trump.

Er selv vaktsom angående Trump, ikke p.g.a. medienes indoktrineringer; men hans egen oppførsel i valgkampen og noen narsisstiske signaler som mediene benytter for alt det er verdt for dem. Samt noen helomvendinger. Signaler er og blir signaler uansett hvem de kommer fra.

Men som president er heller ikke Trump enerådende, et demokratisk politisk system har også et sikkerhetsnett mot slikt. Tror folk heller ville ha en ikke politiker i front, der det politiske systemet har blitt sin egen tjener framfor folkets tjener. Wall Street eliten har mange amerikanere fått totalt i halsen og ønsket en slutt på det diktaturet.

HC som president er definitivt ikke et alternativ, frykten for ww3 ville da vært overhengende for mange. Sammen med økt umoralsk liberalisering, da først og fremst økt liberalisering angående fosterdrap.

Rustbeltet, demokratenes glemte bakgård sa også sitt klare og tydelige nei til HC og demokratenes eliteistiske globallistiske politikk.

Her er også et annet innlegg:

Derfor stemte kristne på Trump

...Bestialsk lov. Ved liberal, ­aktivistisk høyesteretts-juss ble en bestialsk abortlov innført i USA i 1973. Abortspørsmålet burde vært avgjort i demokratiske fora, men demokratene visste at amerikanske velgere på 70-tallet ikke ønsket fri abort. Senere har enkeltstater gjennomført begrensninger som nå redder tusenvis av ufødte amerikanske barn.

Før han ble president, stemte Barak Obama mot å forby det som kalles «partial birth abor­tion», og ga dermed sin tilslutning til en drapsmetode som ikke står mye tilbake for Caligulas praksis. Hilary Clinton lovet å kjempe for nye høyesterettsdommere som skulle slå tilbake delstatenes livreddende abort­begrensninger....

Vet ikke nok om Trump ennå til å sammenligne ham med keiser Tiberius, derfor vil jeg ikke våge å gjøre det. Heller ikke vil jeg kalle Caligula for latterlig; han var altfor grusom til det. (Les gjerne selve innlegget, men er ikke enig i alt som står der.)

Mange kristne valgte nok i tillegg å velge Trump også p.g.a. Mike Pence som visepresident, hedersvinnende og respekterte Rudi Guiliani har også fått en sentral rolle. Dette tyder jo foreløpig så langt på en sunnere håndtering. Om faren for 3ww er like overhengende vil jo også den nærmeste framtiden vise.

Tror nok at det var den bestialske holdningen til fosterdrap som ble det utslagsgivende fra kristenhold. Samt små barn som destruktivt indoktrineres fra medie-, og et offisielt "pk"  systemhold til å sluke  en destruktiv globallistisk antikristelig ideologi, opplæres jo da også samtidig til at fosterdrap er en "legal menneskerett".

Slik går det når folk flest vender Gud ryggen og frafallet blant kristne øker.  Da nøyer de fleste seg med brød og sirkus, helt til virkeligheten slår tilbake som en bumerang. Det er mange amerikanere som har erfart det samme, derfor ble det et globallistisk "pk"exit i dette valget.

Uansett hvordan vi vurderer det eller ikke, tror det eller ikke, eller liker det eller ikke; så er det Gud som innsetter styresmaktene. Er selv overbevist om at det er Gud Selv som setter grenser for hvor langt styresmakter og deres herskere kan gå, og som taler da og virker igjennom folket. Der det fortsatt eksisterer et noenlunde folkestyre med sine valgordninger, selv om slike styresett tyder på å være på vikenende front. Vi lever i høy profetiske tider, da er det viktig å følge med på hva som skjer; slik at profetiene kan gjenkjennes.

Ingen er så trygg i fare som Guds lille barneskare... (salme skrevet av Lina Sandell)

Så ta da mine hender og før meg frem inntil jeg salig ender i himlens hjem. (Salme skrevet av Friedrich Silcher, 1872)

Nærmere deg, min Gud,

Nærmere deg,

Om det et kors enn er,

Som løfter meg!...

(Salme skrevet av C.E.F. Weyse)

 Navnet Jesus blekner aldri, tæres ei av tidens tann. Navnet Jesus det er evig, ingen det utslette kan.

(Salme skrevet av David Welander)

Løftene kan ikke svikte, nei de står evig fast.

Jesus hvert ord har beseglet dengang hans hjerte brast.

Himmel og jord skal brenne, høyder og berg forsvinne, men den som tror skal finne: Løftene rokkes ei.

Omkved:

Tro under alt som deg møter, snart du jo hjemme er.

Da skal du evig få skue det som du trodde her.

(T: Lewi Pethrus. O: T.B. Barrat. M: Lewi Pethrus)

Disse salmene sammen med mange flere, har også vært til trøst også bedt som bønn, mange ganger underveis på Livets veg.

Mitt håp står ikke til verdens ledere og styresmakter, eller mennesker generelt og verden for øvrig for den saks skyld. Mitt håp står kun til Kristus Jesus og er grunnfestet i Ham, uansett hvordan det utvikler seg i verden.

Apostlenes vitnesbyrd:

14 Men Gud være takk, som i Kristus alltid fører oss med i sitt seierstog og gjennom oss sprer kunnskapen om ham som en duft, på hvert et sted. [seierstog, en duft: En romersk hærfører kunne etter en seier dra inn i Roma i et praktfullt triumftog, med krigsfanger som ofte bar røkelseskar, slik at duften av røkelse spredte seg rundt dem som drog inn.] 15 For vi er som en Kristi vellukt for Gud, blant dem som blir frelst og blant dem som går fortapt: 16 for dem som går fortapt, en duft av død til død, for dem som blir frelst, en duft av liv til liv.

 Hvem er i stand til dette?

 17 Vi er iallfall ikke lik mange andre, som forfusker og driver handel med Guds ord, men med et oppriktig sinn, ja, sendt av Gud og for Guds ansikt taler vi i Kristus. 2 Kor 2,14-17

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt