Jan Hårstad

1125

Borgerkrigenes USA.

Mytene om Garantistaten brennes på bålet.

Publisert: 11. nov 2016

         I den grad vi har diskutert USAs tilstand her på verdidebatt,kan arkivet vise til at jeg i 2016 har hevdet at USA gikk mot borgerkrigslignende tilstander og de ulike etniske samfunn vil forsøke å løsrive seg fra det føderale USA.

        Hvorfor det hersker slik forvirring blant den norske eliten nå har sammenheng med vedtaket om at USA var en evig "garantistat" for Norges utenriks og militærpolitikk. Kanskje den stat i verden som holdt seg med mest illusjoner og ønsketenkning om USA - ikke dårlig bare det.

     Men det var ikke nok å holde seg med evetyrforestillinger om USA,nei,en skulle også mene det samme som USA om verdenspolitikken og en forsøkte via underholdningskultur og livsstilsmoter å ombygge det norske folk til amerikanere. Dette har de norske globalistene lyktes godt med.

    Som jeg har bebudet så kommer det nå brede protestbevegelser fra California og Oregon om at disse statene skal løsrives (Seceding) fra det føderale USA. Det er ikke bare venstreorienterte som frammer slike paroler, det har også riflekarene i Texas og MidtWesten gjort i mange år allerede.

   Selv om det har vært kjent i årevis,ingen offisiell norsk avis har brakt på det rene at 40-50 millioner amerikanere er under fattigdomsgrensa og millioner unger legger seg sultne. Slike fakta har ikke passet inn i Garantistaten-mytene.

  Det andre som kommer opp er et utbredt ønske blant valgtaperne at Trump bør likvideres. På sosiale medier heter det nå massivt som denne: "Its about time for a presidental assassination".

   Det aller første veteranpolitiker Paul Craig Roberts meldte etter at Trump var valgt til president var dette: "Trump vil bli myrdet".

   Han analyserte ikke av hvem,men vi har i USA noe de kaller "deep state" og "shadow government" bestående av CIA-FBI-NSA etc som driver mye virksomhet på egen hånd og noen ganger på kollisjonskurs med hva Presidenten forlanger. Allerede Harry Truman klaget over at det var sånn og vi vet alle hvordan John F.Kennedy endte sine dager.

   Ingen i USA vet egentlig noe om hvordan Trumps utenrikspolitikk vil bli,bortsett fra en krigserklæring mot Iran og generøse løfter til Israel.USAs ambassade til Jerusalem og ingen protester mot flere settlements på Vestbredden.

   Men det vi vet var at noe av det første Trump gjorde var å ringe Netanyahu og ba han komme til det Hvite Hus snarlig. Hvorfor det?

   For å forklare hvordan jeg ser på dette må jeg tilbake til Marokko omkring 1960-65 hvor Kong Hassan der fryktet at hæren,fundamentalister og andre fiender, ville ta livet av han. Derfor henvendte han seg til Israel og fikk en ordning at Mossad sikret etterretning og vakthold rundt ham. Dette var fra Kongens synspunkt så vellykket at han med årene forlot den arabiske blokken og ble agent for Israel.

  Så i september 1965 ble det holdt et arabisk militært toppmøte i Marokko som bare handlet om planlegging av storkrigen mot Israel. Det var bare det at Hassan forrådte sine arabere og ga alle de dokumentene til Israel. Denne "Casablanca operasjonen" blir i Mossads historie sett på som et høydepunkt da den muliggjorde at Israel kunne knuse den arabiske alliansen på seks dager i 1967.

   Jeg kan på det nåværende tidspunkt ikke framlegge noe dokument som beviser dette, men min intuisjon sier meg at Trump vil ha hjelp av Netanyahu for sin sikkerhet.

  Vanligvis i Norge er det slik at en skriver: "CIA/Mossad" som om det var en allianse på godfot med hverandre. Slik er det absolutt ikke og jeg drar fram bare to saker hvor det har hersket raseri og fiendskap.

   I Pakistanske Baluchistan har man en islamistisk organisasjon som heter Jundullah som har det med å gå over grensa og terrorisere Iran. Så dukket det opp givere av penger og våpen som utga seg for å komme fra CIA, men de var fra Mossad. CIA ble alldeles rasende.

   Og Jonathan Pollard sitter fremdeles i fengsel, en person som hadde topp sikkerhetsklarering fra Pentagon/CIA, men som var en Mossad-agent som ranet de mest intime hemmeligheter om kjernefysisk utvikling etc. Stadig et åpent sår mellom CIA og Mossad. De siste er mer aggressive enn både Kina og Russland,kommenterte CIA-sjefer.

   Det meste som opp til nå har vært skrevet om USA i Norge har hatt karakter av ren desinformasjon. Ikke bare fra billige journalister i hundretalls, men også fra toppene i Norsk Utenrikspolitikk.

   Her har Sverre Lodgaard en kronikk i Klassekampen 23 august 2016 hvor han roser Obama for å være en foregangsmann i avskaffelse av atomvåpen.

  I virkeligheten var det Obama som i 2010 startet en ny kraftig satsning på atomvåpen og bevilget 1 billion dollar på dette. Disse Obama-atomrakettene er allerede på plass i grensene til Russland.

  Obamas taler i hans valgkamp var bare floskler om "hope" og "change". Han hyrte inn de sedvanlige elitene til sin regjering og militærutgiftene økte og folket ble fattigere.

  Nå ser det faktisk ut til at Trump hyrer inn akkurat det samme skjiktet av finanskonservative Wall Street bankers som han skjelte ut gjennom hele valgkampen.

  Obama var en dobbeltspiller i venstrefraseologi og Trump ser ut til å være en dobbeltspiller i populisme og Wall Street.

  Okke som: det amerikanske folket har kommet i bevegelse og det er bare et militært diktatur som kan stoppe dette.

  Keep fasten seat belts.

  

7 liker  
Kommentar #1

Mons Henrik Slagsvold

160 innlegg  2436 kommentarer

Et rike i strid med seg selv.

Publisert nesten 5 år siden
Jan Hårstad. Gå til den siterte teksten.
Okke som: det amerikanske folket har kommet i bevegelse og det er bare et militært diktatur som kan stoppe dette.

Det som er sikkert er at norske medier forteller lite eller ingenting om det som foregår i USA. Hverken det som skjer i gatene eller i kulissene, i skyggeregjeringen eller oligarkiet. Men i alternativmediene er det mange teorier. Også folk som hevder mye av det du skriver. Her til lands skal det vel ikke skapes usikkerhet, tvil og engstelse om «Garantistaten».

RT dekker begivenhetene grundig. Både gjennom film, skrift og tale. I Portland har politiet endret definisjonen fra demonstrasjoner til opprør. Vi ser film av hvite menn som blir banket opp og sparket liggende fordi de «ser ut som Trumpvelgere.»

En demonstrant skal være skutt fra en bil av en afroamerikaner. Sannsynlig en av opprørenes egne som skyter for hisse opp stemningen mest mulig etter kjent Maidanoppskrift.

Blant Initiativtagerne og pådriverne bak opprøret  er særlig organisasjonen «MoveOn.org». En grasrotbevegelse finansiert av kaosentreprenøren George Sorros. Dette skal være avslørt av Wikileaks gjennom hacking av et strategidokument fra Podestas emails. Hillarys kampanjesjef.

Selv forholder jeg meg laid back og aventende og tenker på Mesterens ord: «Et rike som ligger i strid med seg selv kan ikke bestå.»

1 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere