Rudi Wara

92

Forfalskning - det er verre enn det en kan tro.

Publisert: 24. okt 2016

Korrupsjon og valgfjusk er dypere en det en skulle få inntrykk av i USA.

Det er få som gidder ikke å sjekke begge sider - og da blir du lurt.

Åpne youtube - gå i søkefeltet og skriv "election fraud". Begynn å gå gjennom disse videoene - da begynner en å forstå mere av hva som fåregår.

Du vil se i disse videoene at de elektroniske registrering maskinene ikke er helt som de skal være. Dette viser seg i flere stater i USA.

Da kan du skjønne hvorfor Donald Trump sier - elections are rigged.

Se på flere videoer - ta så en vurdering selv..

Her er en video hvor en programerer vitner i retten om programvaren som er blitt levert til disse valg registrerings maskinene.

US elections, RIGGED Computer Programmer TESTIFIES Congressional Meeting. ELECTION FRAUD!

https://www.youtube.com/watch?v=nafAbO5qRrU

Kommentar #1

Robert Rygge

14 innlegg  661 kommentarer

Viktig å gjøre det, - men forutsetter at en ikke er 'programmert'.

Publisert nesten 5 år siden
Rudi Wara. Gå til den siterte teksten.
Se på flere videoer - ta så en vurdering selv..

"Voldtekt av sinnet"

Den jødiske psykiateren, som  J.A.M Merloo skrev boka 'The Rape of The Mind' ("Voldtekt av sinnet") i 1956. https://en.wikipedia.org/wiki/Joost_Meerloo

After the war he served as High Commissioner for Welfare in the Netherlands, and was an adviser to UNRRA and SHAEF. An American citizen since 1950, Dr. Meerloo was a member of the faculty at Columbia University and Associate Professor of Psychiatry at the New York School of Psychiatry. He was the author of many books, including Rape of the Mind (pdf.link), the classic work on brainwashing, Conversation and Communication, and Hidden Communion.

Merloo sa blant annet følgende (vedrørende pressen), - som MÅ stemme. Når det er så mange debattanter, og mennesker, som ikke engang gidder å undersøke noe som helst, så er det tragisk for demokratiet.

"han som dikterer og formulerer ord og fraser vi bruker, han som har herredømme over presse og radio, har herredømme over sinnet." "Der tenkning isoleres uten fri utveksling med andre hjerner og ikke lenger kan ekspandere, så kan illusjoner følge etter. Når ideer blir plassert i kategorier, bak og mellom et sceneteppe, så blir prosessen med en kontinuerlig oppvakt konfrontasjon mellom fakta og virkelighet sabotert."
Kommentar #2

Mons Henrik Slagsvold

160 innlegg  2436 kommentarer

Medierigging av valgkamp?

Publisert nesten 5 år siden

Interessant Wara. 

Så langt jeg har fått med meg den amerikanske debatten er den svært ensidig og ubalansert fra amerikanske mediers side uansett hvem man måtte «holde med». At den ene kandidaten får utelukkende negativ omtale og den andre utelukkende positiv omtale kan i seg selv virke som medierigging av valgkampen. I alle fall ikke spesielt tillitvekkende. 

Om dette skyldes mangel på evne til journalistisk distanse, latskap, manglende analytiske evner eller andre ting skal være usagt. Det er ihverfall ikke i overensstemmelse med vanlige forestillinger om et demokrati som egentlig krever at alle saker skal belyses fra alle sider og så får velgerne selv avgjøre. 

At unisone norske medier heller ikke evner å vise større distanse og selvstendighet i forhold til amerikansk valgkamp er selvsagt ikke spesielt overaskende. Men dette kan kanskje skyldes at våre medier i de senere årene  er blitt tappet for de beste hjernene. Utover dette har selvsagt norske mediers «valgkamp» ingen interesse.

Men det er i grunnen et underlig skue. Vanligvis skal det jo bare være i Russland at man holder på med den slags metoder.

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere