Inger Cecilie Stridsklev

9

Er kritikk mot Arbeiderpartiet = hat?

Kan kritikk mot Arbeiderpartiet være berettiget?

Publisert: 21. jul 2016

AUF-lederen Mani Hussaini bekjenner seg i dagens Vårt Land til ytringsfriheten. Han nevner at det har vært underkommunisert at angrepet 22.7.2011 var et angrep mot Arbeiderpartiet. Arbeiderpartiet har i stor grad oppfattet seg identisk med den norske stat, og sett angrep mot Arbeiderpartiet som angrep mot Norge. Dette gjelder generelt, og slett ikke bare for hendelsen for 5 år siden.

Arbeiderpartiet har oftest oppfattet kritikk mot det som ”konspirasjoner” eller ”hat”, og ikke som reelt begrunnet kritikk. Etter krigen forlangte Arbeiderpartiet å bli behandlet slik Gudbrand i Lia ble behandlet av sin kone, og nåde den som ikke gjorde det! De ble straffet for det, og i meget høy grad nektet ytringsfrihet. (Se HF Dahl og Henrik G. Bastiansen: Hvor fritt et land s.145-152)

Arbeiderpartiet har forfulgt mange minoriteter: Tatere, krigsbarn og deres mødre, krigsseilerne, medlemmer av Samfunnspartiet, av Nasjonal Samling, og av Kommunistpartiet. Arbeiderpartiet er fortsatt ingen forkjemper for samvittighetsfrihet.       

                                                          

Kommentar #1

Torill Born

296 innlegg  1335 kommentarer

Ap står på en IDEOLOGI

Publisert nesten 5 år siden

Jeg tror på det bærekraftige og kristne samfunn med frie meninger som er til det gode for hverandre

 Ideologier er helt fremmed for meg og andre kristne. Jfr Jesus sitter ved Faderens høyre hånd. Denne bestemte side har jeg merket meg

Kommentar #2

Georg Bye-Pedersen

21 innlegg  4712 kommentarer

Ja det var et hat mot Arbeiderpartiet og AUF

Publisert nesten 5 år siden
Inger Cecilie Stridsklev. Gå til den siterte teksten.
AUF-lederen Mani Hussaini bekjenner seg i dagens Vårt Land til ytringsfriheten. Han nevner at det har vært underkommunisert at angrepet 22.7.2011 var et angrep mot Arbeiderpartiet.

Ja her har det vært underkommunikasjon hele vegen. Hussaini har helt rett i at det var et angrep på Arbeiderpartiet og deres egen regjering.

Ja i min forståelse var det et hat rettet mot Arbeiderpartiet og AUF for deres snillisme i saken om innvandring. Og da spesielt rettet mot muslimer og Islam som religion.

Han skrev jo et kompendium på 2440 sider som han kalte for 2083. Dette omtaler Islam som en fare for Vesten og vår sivilisasjon.

Ja det var et hat, ja det var en underkommunikasjon av fakta rettet mot Arebeiderpartiet, AUF og den sittende regjering hvor Stoltenberg var statsminister.

Kommentar #3

Knut Rasmussen

78 innlegg  1382 kommentarer

Publisert nesten 5 år siden

Arbeiderpartiet har forfulgt mange minoriteter:

Fra Håkon Lie dager da Ap var en støttespiller for Israel til de i våre dager er en direkte fiende av landet.

Auf har direkte støttet terroristbevegelser i midtøsten og derfor skaffet seg mange fiender.

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere