Verdidebatt

Slik "krf" oppfattes av flere.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Krf er i dag et så lite parti at oppsluttningen samsvarer litt med troverdigheten. Bytt heller navn til de flerkulturelles parti, da ville sikkert oppsluttningen økt litt i mer takt med troverdigheten. Dette burde dere ha gjort for lengst, for det var helt tilbake på Lars Korvalds og Odd Bondeviks tid Krf var mer samstemt med partinavnet. K.M.B. og ledelsen søkte til venstresiden, noe som ble begynnelsen til det flerkulturelle partiet.

Så kompromissviljen til venstresidens favør er jo betydelig.

  Med ondskap kan ingen stå støtt,
 men de rettferdiges rot skal ikke rokkes.
                                                 Ordsp 12,3

Hadde dere virkelig brydd dere om flyktningene og ikke utnyttet dem som et politisk pressmiddel, da hadde dere opplyst om hvilke gjennområttent system menneskesmuglerne står for og det øvrige politiske spillet med disse folkeforflyttingene, som faktisk også er et resultat av vestlig innblanding og krigsmaktkamp om oljetilgang og ressurser i midtøsten.

Heller ingen sanne Israelvenner anbefaler Israel å dele opp landet som Gud har gitt dem, for vi skal frykte Gud mer enn mennesker. Dette forholdet neglisjerer også K.M.B.`s "krf".

22 Derfor skal du si til israelittene: Så sier Herren Gud: Når jeg griper inn, israelitter, gjør jeg det ikke for deres skyld, men av hensyn til mitt hellige navn, som dere har vanæret blant de folkene dere kom til. 23 Hellig vil jeg gjøre mitt store navn som er vanæret blant folkene, ja, som dere vanæret blant dem. Folkeslagene skal sanne at jeg er Herren, sier Herren Gud, når de blir vitne til at jeg åpenbarer min hellighet blant dere.
 24  Jeg henter dere fra folkeslagene, samler dere fra alle landene og fører dere hjem til deres eget land.
 25 Og jeg stenker rent vann på dere, så dere blir rene. For all urenhet som skyldes de mange avgudene, vil jeg rense dere.
 26 Jeg vil gi dere et nytt hjerte og la dere få en ny ånd inne i dere. Jeg vil ta steinhjertet ut av kroppen deres og gi dere et kjøtthjerte isteden.
 27 Jeg lar dere få min Ånd inne i dere, og gjør det slik at dere følger mine forskrifter og tar vare på mine lover, så dere lever etter dem. 28  Da skal dere få bo i det landet jeg gav deres fedre. Dere skal være mitt folk, og jeg vil være deres Gud. Esek 36,22-28

Det politiske systemet i Norge har blitt så mye basert på politisk spill og maktkamp, at det er direkte en stor skam! De fleste er kun ute etter maktposisjoner og herske over folk og skaffe seg posisjoner, ikke tjene befolkningen til landets beste. Det finnes folk i Frp også som tidvis heller mer til venstresiden, men det er vel stort sett det partiet som har vært mest opptatt av situasjonen her i landet. Derfor har vel dette partiet vært ansett som håret i suppa for venstrevridde globallister, og hatet som pesten.

Det flerkulturelle "Krf" har vært en sterk bidragsyter til dette.

Grunnen til at jeg skriver dette, er kun fordi dere i "Krf" ynder å framstår som kristne og ved det kaster blår i øynene til folk.Har sluttet å stemme forlengst, for alle partiene har et eller annet på partiprogrammet sitt som forhindrer og umuliggjør å stemme på dem. For en har faktisk et medansvar når en stemmer et parti til makten, selv om partiet aldri så mye misbruker den tillitt det har fått. For vi burde nå ha lært av historien og sett hva de "hyggelige" og tilsynelatene "vennlige" og "hjertevarme" partiene gjør i maktposisjon, i og utenfor regjeringsposisjonen.

"Samarbeidspartnere" til nåværende regjering ligner mer på der en gjøk har lagt et egg i reiret og den grådige og selvopptatte ungen sparker ut de opprinnelige og ekte eggene for å få all maten for seg selv. For noen heter det seg at dette oppfattes som viktige kompromisser.

"Krf" regner jeg for å være det verste partiet på stortinget, fordi de ved partinavnet direkte kaster blår i øynene på folk. Ingen kristne som forholder seg til Skriftene vil ha noe med dette partiet å gjøre, det blir som å være medlem i dnk og være enig med dette systemet.

K.M.B`s "Krf" har medført mye smerte blant kristne og ikke kristne også internasjonalt ved sin globallistiske venstrevridde "politisk korrekte" politikk, denne smerten tilkjennegis ved måten denne kommentaren er skrevet på. Jeg ser også på "krf" og dnk som advarende eksempler på hvordan det går, når en får verden og alt det som er i verden og hva dette innebærer for kjært.

Det er også tillatt å bedømme og advare mot dem som kaller seg kristne, men misbruker betegnelsen for å oppnå en viss tillitt og forventning som kun er ment til for å komme i maktposisjon og alt dette medfører for "Krf" og deres toppolitikere selv, i og utenfor regjeringsposisjon.

En av "belønningene" er jo å få snakke uten påfallende avbrudd fra reporteres og programlederes side i mediene, for "Krf" tjener jo de globallistiske venstrevridde "politisk korrektes" sak, samt være betydelig oftere i mediene enn oppslutningen tilsier.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt