Verdidebatt

Din handlefrihet skal begrenses av TTIP

Transatlantic Trade Investment Partnership er pengemaktens overstyring av demokratiet. Forhandlinger foregår i hemmelighet bak lukkede dører, for å hindre folket i å protestere før det er for sent. Vår folkevalgte vil forråde oss!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Når du putter mat i munnen, hvis du ikke er bonde og produserer alt selv, så fortærer du den viktigste commodety/kapital i verdensøkonomien. Den som styrer produksjon og omsetning av mat, styrer også hva du skal putte i munnen og når. Ønsker du å ha makt i verden, så skaff kontroll over hva som holder mennesket i live, og den som ikke lar seg kue - lar du sulte ihjel.

Før i tiden, når man skulle erobre byer, så hindret man folket i byene å få tak i mat. Da går det så langt at mennesket blir kannibaler. Vi gjør alt for å overleve. De som har integritet og ikke vil spise medmennesker - slaktes først, så er det problemet ute av verden. De overlevende gjør hva som helst. Du vet ikke hvilken gruppe du tilhører før du velger mellom å sulte ihjel, eller å overleve. Dette ultimate valget viser hva slags vesener vi er. Dette skjedde også i Jerusalem da Titus ødela byen og tempelet i år 70.

I år 66, etter et jødisk opprør, kom de romerske hærer under Cestius Gallus mot Jerusalem. Josefus forteller at Gallus «ganske plutselig kalte sine menn tilbake. Skjønt han ikke hadde lidd noe tilbakeslag med hensyn til sine planer, brøt han helt ubegripelig opp fra byen». Dette gav de kristne anledning til å flykte fra Jerusalem, noe de også gjorde. Snart kom de romerske hærstyrker tilbake under ledelse av Titus. Denne gangen bygde de en forskansning av spisse pæler, et 7,2 km langt gjerde som gikk rundt hele byen. Etter omkring fem måneders beleiring ble byen fullstendig ødelagt og templet lagt i ruiner.

Jesus forutsa hva som ville komme til å skje: «De dager skal komme over deg da dine fiender skal bygge en forskansning med spisse pæler omkring deg.» (Lu 19: 41⁠–44) Han sa også: «Når dere ser Jerusalem omringet av hærer som har leiret seg, da . . . må de som er i Judea, begynne å flykte til fjellene.» – Lu 21: 20, 21.

Krigsmakten, pengemakten, ondskapsmakten kan ikke bygge gjerder rundt hver by i Europa og USA, men de kan hindre oss i å spise! Hvilket er årsaken til at Obama kom for å sørge for at britene forblir i EU. Hadde britene gått ut av EU, ville TTIP blitt utsatt - eller forhindret.

(Keiserne holdt makten i Rom med "brød og sirkus", de fikk Pax Romana)

Alle de som sier at ingen av bibelens profetier slår inn - eller har skjedd - må også ha mat. Som vi ser så kom de kristne seg unna - de lyttet til profetiene og handlet deretter. Enten man tror eller ikke tror - så slår profetiene inn! Den kloke lytter og handler deretter, den som tror han er klok, men døv, er egentlig død for profetiene. La oss se hva profetiene sier om hva som skjer når denne verdens herrer styrer hånden, som styrer maten til munnen.

Det er egentlig ikke nødvendig å lese hele profetien for å forstå det som kommer til å skje, så jeg uthever det vesentlig:

Johannes åpenbaring kap 13

"Og jeg så et dyr stige op av havet, som hadde ti horn og syv hoder og på sine horn ti kroner, og på sine hoder bespottelses-navn.  2 Og dyret som jeg så, var likt en leopard, og dets føtter som på en bjørn, og dets munn som en løvemunn; og dragen gav det sin kraft og sin trone og stor makt.  3 Og jeg så et av dets hoder likesom såret til døden, og dets dødssår blev lægt, og all jorden undret sig og fulgte efter dyret,  4 og de tilbad dragen, fordi den hadde gitt dyret makt, og de tilbad dyret og sa: Hvem er lik dyret? og hvem kan stride mot det?  5 Og der blev gitt det en munn som talte store og spottende ord, og der blev gitt det makt til å holde på i to og firti måneder.  6 Og det åpnet sin munn til spott mot Gud, til å spotte hans navn og hans bolig, dem som bor i himmelen.  7 Og der blev gitt det å føre krig mot de hellige og seire over dem, og der blev gitt det makt over hver stamme og folk og tunge og ætt.  8 Og alle som bor på jorden, skal tilbede det, (bortsett fra) hver den som ikke, fra verdens grunnvoll blev lagt, har fått sitt navn skrevet i livsens bok hos Lammet som er slaktet.  

9 Dersom nogen har øre, han høre! 10 Om nogen fører i fangenskap, han skal i fangenskap; om nogen dreper med sverd, han skal drepes med sverd. Her er de helliges tålmodighet og tro. 11 Og jeg så et annet dyr stige op av jorden, og det hadde to horn likesom et lam, og talte som en drage. 12 Og det bruker det første dyrs hele makt for dets øine, og gjør at jorden og de som bor på den, tilbeder det første dyr, hvis dødssår blev lægt, 13 og det gjør store tegn, så at det endog får ild til å falle ned fra himmelen på jorden for menneskenes øine. 14 Og det forfører dem som bor på jorden, for de tegns skyld som er det gitt å gjøre for dyrets øine, idet det sier til dem som bor på jorden, at de skal gjøre et billede til det dyr som fikk såret av sverdet og blev i live. 15 Og det fikk makt til å gi dyrets billede livsånde, så at dyrets billede endog kunde tale, og gjøre så at alle de som ikke vilde tilbede dyrets billede, skulde drepes.16 Og det gjør at der blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og træler, et merke (chip) i deres høire hånd eller på deres panne, 17 og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket, dyrets navn eller tallet for dets navn. 18 Her er visdommen. Den som har forstand, han regne ut dyrets tall! for det er et menneskes tall, og dets tall er seks hundre og seks og seksti. (Noen forstår det som at det egentlig skal være 616 - den som har interesse av det kan søke på nettet.)"

Dette ble skrevet for snaue 2000 år siden. Vi er den generasjon som skal oppleve dette. Flere av oss gripes av panikk, men vår overlevelsestrang hindrer oss i å se klart, så vi lukker våre ører. I forsvar angriper vi og latterliggjør de som advarer, (f.eks meg) - eller vi fortrenger og går på sirkus i stedet. Det er alltid slik, og slik vil det være til oss alle er i ryddet av veien. Bortsett fra hvem? (Svaret på den gåten er ikke de som tilber dyret)

HVORFOR?

Hvorfor denne krigen? Opprøren ble kastet ut av himmelen - og ned på jorden, og den krigen fortsetter her. Disiplene visste hvem den egentlige fienden var: 

Efeserne 6: "1 For øvrig - bli sterke i Herren og i hans veldes kraft! 11 Iklæ eder Guds fulle rustning, så I kan stå eder mot djevelens listige angrep; 12 for vi har ikke kamp mot blod og kjød, men mot makter, mot myndigheter, mot verdens herrer i dette mørke, mot ondskapens ånde-hær i himmelrummet. 13 Ta derfor Guds fulle rustning på, så I kan gjøre motstand på den onde dag og stå efter å ha overvunnet alt. 14 Så stå da omgjordet om eders lend med sannhet, og iklædd rettferdighetens brynje, 15 Og ombundet på føttene med den ferdighet til kamp som fredens evangelium gir, 16 og grip foruten alt dette troens skjold, hvormed I skal kunne slukke alle den ondes brennende piler, 17 og ta frelsens hjelm og Åndens sverd, som er Guds ord, 18 idet I til enhver tid beder i Ånden med all bønn og påkallelse, og er årvåkne deri med all vedholdenhet og bønn for alle de hellige..."

Her ser vi hvem vi har kamp mot. Ikke våre medmennesker av kjøtt og blod, men mot de som lar seg styre av ondskapens ånde-hær, som ble kastet ned og farer over jorden for å lyve og bedra. Vi ser også hvordan vi skal kjempe og hvilke våpen vi skal bruke. Vårt sverd er Guds ord. Guds ord er et tveegget sverd, som slår tilbake på oss selv om vi ikke er rettferdige.

Hvem er det som lar seg styre av ondskapen? De som blir gitt makt av "dyret" er de som lar seg styre!

Den gamle dragen/dyret, Lucifer, som ble kastet ut av himmelen og som slåss mot Gud for å ta makten fra ham, fortsetter kampen her. Han bruker de som har kontrollen over vårt viktigste commodety. Det som sørger for at vi overlever, "vårt daglige brød". De som har solgt seg til mammon og bestemmer om du skal spise - eller dø, bruker denne makten til å fange oss!

Hva var stridens eple i himmelen? Vår frie vilje og retten til å bruke den, var stridens eple. Hva er stridens eple på jorden? Vår rett til å velge hvem vi skal la oss styre av, hvordan vi skal la oss styre og hvordan vi skal leve etter vår egen frie vilje.

De som styrer har makten til å ta vår frihet fra oss. Alle kriger har som formål å ta friheten fra mennesket. Det slueste og ondeste vesen søker makt i de mest dulgte, formørkede og hemmelige steder på jorden, hvor de som har solgt sin sjel beveger seg i hemmelighet bak lukkede dører.

Hvordan beskytte oss i og mot denne krigen, som angriper vårt land på alle fronter og på alle snedige måter?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt