Eirik Flikke

70

Mourinho minutt for minutt

TV 2 lager sin egen versjon av NRKs sakte-TV: Mourinho minutt for minutt!

Publisert: 24. mai 2016

Det startet med studio-forberedelser rundt lunsjtider (23. mai 2016) og da livesendingene var i gang kl. 14, rådet kun full forvirring.

Portugiseren som har hatt laaang juleferie - helt siden han fikk sparken i Chelsea før julen ringte inn i fjor - unnet seg en aldri så liten velregissert(?) spasertur utenfor sitt hjem i London, med journalistene som forventningsfullt "brudeslør". Nok et klubb-bryllup var under oppseiling for de fotballgale, der skilsmisser og nye ekteskapsinngåelser kommer som perler på en ryktesnor.

Rykter, ja. En velegnet "botox" i fotballgryta; som f. eks da The Special One visstnok var linket til en 50 mill bonus fra storklubben i midt-England, bare for å ikke slenge rundt seg med utroblikk overfor andre toppklubber under fritidshalvår og lediggang.

Og i samme øyeblikk som flytteeskene ble observert på vei ut av Mourinhos leilighet, åpnet Wall Street i pluss og Man United aksjene steg med i overkant av 3 prosent.

"Av alle uviktige ting i verden er fotball det viktigste", sa pave Johannes Paul II.

Nu vel. NRK sporten kl. 1940 lot seg imidlertid ikke imponere over pappeskene på en trapp i London. Det var Rekdal og Grindheim, Messi og Suarez. Det var dobbeltsculleren til Olaf Tufte og Henning Solberg "off piste" i rally Portugal, men nix TV-rute plass til en gråhåret portugiser på trenerflyttefot.

Men TV 2 hjelper deg altså med den slags: Mourinho minutt for minutt!

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere