Marianne Solli

19

Ufødt onkel far til baby

Dette kunne ha vært en aprilspøk, men er det ikke

Publisert: 3. apr 2016

http://www.tv2.no/a/7556791

For en tid tilbake leste jeg en historie om et ungt ektepar med to egnefødte barn. De skulle skilles. Hustruen var gravid med sitt tredje barn. 

Under skilsmisseprosessen ble familiemedlemmene gentestet med tanke på fastsettelse av farsbidrag og andre statlige bidrag. Stor var deres (især hustruens ...) forbauselse da de fikk en skarp henvendelse fra myndighetene om at de forsøkte seg på å jukse myndighetene, fordi hun ikke kunne være mor til de to barna. Prøvene viste at en biologisk søster var moren. Dette resulterte selvsagt i mye oppstyr og bruduljer for dette ekteparet ... ved siden av den vanlige prosedyren de allerede var oppe i. En mor vet jo at hun har vært gjennom to fødsler, men deres krav ble blankt avvist. Der stod saken, for det var jo også fastslått at kvinnen hadde vært gjennom barnefødsler.

Så skulle hun føde sitt tredje barn og ble omhyggelig overvåket av helsepersonell, også kvinnen selv hadde oppfordret legene og personalet til å passe nøye på, så det ikke skjedde noen mistak ... for hun mistenkte at kanskje de forrige barna hadde blitt forbyttet på noen måter.

Babyen ble testet ... den også, og i likhet med de to forrige barna, hadde denne babyen også et arvemateriale som tilbakeviste at moren var riktig mor. Denne gangen fikk hun i alle fall full oppbakking av leger, som kunne bevitne at hun var riktig mor. Hennes ufødte tvilligsøsters arvestoff hadde gått sammen med hennes eget på fosterstadiet, slik at hun bar på to forskjellige genprofiler.

Senere leste jeg en parallell til dette, bare med motsatt kjønn involvet; en ufødt onkel var biologisk far til en baby.

Mye merkelig kan forgå. 

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere