Marianne Solli

19

Ku-Klux-Klan

Skremmende korsbrenning

Publisert: 12. feb 2016

Huff, huff, jeg kom tilfeldigvis inn på en dokumentar fra North Carolina, der klanmedlemmer hadde samling, også med flere barn til stede. Der var lærere, politikere og hele spekteret med forskjellige yrker blant medlemmene. De kalte seg selv Guds utvalgte folk og fremhevet den hvite rase. De fortalte at der finnes medlemmer i flere stater, der de deler ut løpesedler.

En dame drev et firma, var klanmedlem og hadde bestillinger på hvite klankapper, mens hennes unger lekte og drev med "titten-tei- leker" og tittet ut gjennom åpningene (for øyne).

Som avslutning på dagen satte de opp noen kjempekors av tre, som de satte fyr på, fordi dette skulle minne dem om at Jesus Kristus var verdens lys. De fikk 20 nye medlemmer den dagen.

Ufyselig!

Kommentar #1

Torvid Høiland

13 innlegg  636 kommentarer

Kristenekstremister

Publisert over 5 år siden

Også kristendommen har sine ekstremister. Bare så synd at mange kristne benekter dette

Kommentar #2

Marianne Solli

19 innlegg  1547 kommentarer

Egentlig

Publisert over 5 år siden

hadde jeg tenkt dette innlegget som en kommentar under ditt innlegg, men så hadde jeg kommet til å trykke innlegg i stedet for kommentar, så derfor kom det som eget innlegg. Det var ikke meningen opprinnelig. 

Ja, det finnes jo alle slags personligheter under alle religioner og ikke-religioner har jeg skjønt etter hvert. Folk er ikke noe mer gode eller kjærlige om de tror på sine guder eller ånder.

Den hellige ånd har jeg kjempeproblemer med; jeg skjønner slett ikke hva denne ånden går ut på og hvordan jeg eventuelt skal forholde meg til den. 

Takk for din kommentar!

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere