Jan Hårstad

1125

Fornuftens ødeleggelse.

Sammenbruddet for EU.

Publisert: 22. jan 2016

         Den globalistiske eliten i Norge vil jo ikke bare for sitt liv fortelle at EU-prosjektet går mot sin slutt. For at folk skal forstå så lite som mulig av dette benytter man seg av en mengde knep såsom sannhetsundertrykkelse og tilhørende "cover ups". Men det er også en slags filosofisk metode ute og går.

        Når journalister,media,skal skrive om problemene i EU, er det noen som tar seg av flyktningene,andre skriver om voldtekter,andre om anti-semittisme,andre om innvandrerkriminalitet,andre om økonomi etc.  Resultatet av denne fragmentaring,mikrooppsplitting av virkeligheten, er egentlig et slags prosjekt som handler om å sabotere en helhetlig forståelse. En kan stilisert kalle det fornuftens ødeleggelse.

     Flom er vanlig i Norge, men den kan jo ikke forutsees før noen har oversikt over alle typer vannføringer i et dalføre. Det er en forutsetning for å gjøre kloke saker rundt dammer,ellers sprenges de.

   EU er nå en slik dam som vil bli sprengt med dramatiske ringvirkninger. Og det vil gå mye fortere enn hva "ekspertene" på Global Agenda Council on Europe spår fra Davos om dagen. Det kommer sannsynligvis av at nær sagt alle der er økonomisk utdannelse og ser bare en elv i vassdraget. Og kanskje flyktningeelven?

   Kulturen med å bekjempe fakta og sannhet:

   Nå har Sverige med Stefan Løfven fått en statsminister i nærmest særklasse av europeisk ubegavethet. Hans siste oppsiktsvekkende uttalelse er: "Sexuella massøvergrepp är ett svenskt fenomen."

   Siden EU tok sikte på å bli EN STAT,ble alle medlemslandenes kriminalpolitikk synkronisert.Den gikk ut på at politiet ikke skulle lekke utlendingskriminalitet til pressen. Men i forbindelse med Sex-Jihad i EU nyttårskvelden, kom allikevel den hemmeligstemplede tyske politirapporten "CASABLANCA" til media. Den handlet om ausländerkriminaliät i Tyskland og de som har hatt nerver til å lese den,er sjokkert fremdeles.

   I Sverige,viste det seg, hadde man et beslektet opplegg som het "CODE 291" som også gikk ut på at politiet ikke skulle oppgi opphavsland og etnisitet/religion i sine rapporteringer om kriminalitet/voldtekter til pressen. Dette ble overtydelig ved den omtalte friluftskonserten i Stockholm.

   I den franske byen Marseilles bor det nå over 50% muslimer og "sexuella massøvergrepp" er så hverdagslig at rikspresse ikke skriver om det. Litt mere dekning er det av det faktum at det bor 70 000 jøder der som er i fare. Fra november 2015 og til idag har tre jøder forsøkt blitt drept,sist en professor som ble angrepet av en ung gutt med machete og Allah Akhbar.

   Det som nå er hverdagshendelser i Israel/Palestina flytter seg nå suksessivt over til det sydlige Europa med Marseilles i teten for å bli EUs første jødefrie by. Jødene skjønner definitivt at det går mot etnisk religiøse kriger i EU og har begynt å pakke koffertene: 9880 vesteuropeiske jøder emigrerte til Israel i 2015,hele 8000 fra Frankrike. Alle sentrale jødiske boområder og institusjoner i Europa er nå militært bevoktede områder.

  Propagandistene for politisk korrekthet vil ha det til at Jihadkrigene som har pågått mot kristne,jøder og europeiske sekulære i Midtøsten, er noe som foregår der som om Islam skulle være en slags regional religion og ikke et universelt prosjekt. "Jeg hater den Hvite mann" skrev ledende Jihad-teoretiker Sayyed Qutub, men politisk korrekte nekter å tro dette har noe med Europa å gjøre. Og dette er en og samme type virkelighetvegring som prosjektet Code 291. For guds skyld: ikke blant virkeligheten inn i vår realisering av det multikulturelle Utopia.

  Jeg leser den greske storavisa ekathinerini.com  hver dag. En tror ikke sine egne øyne. 51,8% av alle familier i landet lever av at et familiemedlem har pensjon som nå skal kuttes med 15%. Men så skriver disse spaltistene jevnlig at det vil gå akkurat den samme veien med Italia og Frankrike som med Hellas. Dette er sindige borgerlige analytikere. Kan dette være mulig da?

   Men fra 18 januar av brøt bankene i Italia sammen. Det har lenge vært selvmordsbølger blant småsparere og pensjonister. Italias økonomi bryter sammen. Jeg blar i mine aviser og ser på tv. Det passer tydeligvis ikke inn å fortelle at Italia havner i samme skuff som Hellas.

  Den eneste som jeg har sett skriver om dette er Pål Steigan på sin blog 20 januar: "Bankkrakk i Europa".

  Europa bryter sammen. Media i Norge nekter å sette sammen de ulike faktorene til et hele.Utviklingssjefen for Tyskland,Gerd Müller, sier nå at 200 millioner afrikanere nå står klare til å begi seg inn i Europa.

  Det verste problem som det norske folk har, er alliansen av profesjonelle virkelighetsvegrere innen de snakkende klassene,den forente elite bestående av politikere,journalister og akademikere som livnærer seg ved å framføre utopier om den lykkelige multikulturelle verden.

  Som Hans E. Kinck kalte en bok "Sneskavlen brast". Det er det den gjør nå. Det blir et historisk sneskred av det.

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Eivind Reitan

0 innlegg  96 kommentarer

Alarmisme?

Publisert over 5 år siden

Nei.Det som ikke skal omtales,eller kalles alarmisme i norsk presse,er vanlige notiser i Tysk -systembevarende -presse.: Tyrkias ønsker i forhandlingene med EU,om syriske -migranter,er ikke flere mildr. Euro.Det er rask behandling av kravet om visumfrhet til EU.

Og-de norske problemer med returer over Storskog ,er blåbær -mot tyskernes problemer med ulovlige innvandrere fra Nord-Afrika.Landene,som mottar milldr.Euro fra EU-i flg.FAZ-vil ikke ta dem imot.

Hvem skal da,og hvordan,kontrollere syrere eller andre -migranter fra å innfinne seg i EU,lovlig,med falske tyrkiske pass?

Og når de utskjelte ungarere stenger sin ytre-Schengen grense,og resten av de mellomeuropeiske land stenger sine grenser,hvilke villkår oppstår da for -migrantene i Italia og Hellas?Tror velkomstkomitetene at oppsamlingsleierene skal kunne bemannes med godhjertede frivillige,eller at arbeidsløse grekere og italienere skal ta jobben for europeisk minstelønn?

I NRK synes de å herske den oppfatning,at dette handler om et antall enkeltskjebner som vi bare må ta oss av.Virkeligheten er ikke slik .Millionene som skal fylle hullene i arbeidsmarkedene er for mange.Og nå lønningene senkes,synker skatteinngangen.Hotellene i Norge får da valget mellom nedleggelse,eller permanent omdanning til asylhotell.

Kommentar #2

Mons Henrik Slagsvold

160 innlegg  2436 kommentarer

Sjeldne meningsfeller.

Publisert over 5 år siden
Jan Hårstad. Gå til den siterte teksten.
Den globalistiske eliten i Norge vil jo ikke bare for sitt liv fortelle at EU-prosjektet går mot sin slutt.

George Soros has always been a supporter of the idea of the EU's existence, but now he sees that the EU is "falling apart".

According to him, the European Union may soon collapse due to the refugee crisis and the lack of leadership. In order to survive, European leaders need a "new Marshall Plan" in which Russia should play a key role, the investor stressed.

http://sputniknews.com/us/20160122/1033574319/change-of-heart-soros.html#ixzz3xzlLyprO


Kommentar #3

Anders Helge Myhren

275 innlegg  2788 kommentarer

Skumle utsikter

Publisert over 5 år siden

Fordi oljen er blitt så billig, styrer de arabiske landene idag mot ruin. Jeg leste forleden, at i Saudi-Arabia har de bare oppsparte midler til 2 år framover. Allerede idag går landet med et voldsomt underskudd, og det er sikkert ikke noe bedre stilt i de andre arabiske landene.

Jan Hårstad skriver, at 200 millioner afrikanere gjør seg nå klare til å reise til Europa! Dette gjør de ikke bare på grunn av vår "kristne" levemåte, men på grunn av sult, nød og undertrykkelse i Afrika og Asia.

For tiden er fokuset på Storskog i Finnmark! Men ikke har jeg lest noe om at flyktnigene fortsetter å komme til Europa, og ikke har jeg lest om bankkrakket i Italia!  Ei heller om nøden i Hellas, Spania og Frankrike!

Men det spiller egentlig liten rolle hva våre journalister skriver, situasjonen blir jo den samme likevel. Men det kan nok være lurt å sikre vårt matvarelager en smule framover. Maten i Norge kan vi ikke lenger ta som en selvfølge!

Kommentar #4

Søren Ferling

0 innlegg  4867 kommentarer

Publisert over 5 år siden

Læste lige at 600.000 asylsøgere er forsvundet sporløst i Tyskland og at myndighederne kun leverer talsalat.

Det er bemærkelsesværdigt at det tal bare gengives uden perspektiv.

Kommentar #5

Petter Kvinlaug

190 innlegg  5335 kommentarer

Publisert over 5 år siden
Anders Helge Myhren. Gå til den siterte teksten.
Jan Hårstad skriver, at 200 millioner afrikanere gjør seg nå klare til å reise til Europa! Dette gjør de ikke bare på grunn av vår "kristne" levemåte, men på grunn av sult, nød og undertrykkelse i Afrika og Asia.

De fleste i Afrika er kristne. Det er kun i Nord-Arfika det er flest muslimer, vi kan kanskje finne et unntak på Afikas Horn.

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere