Verdidebatt

Partiet De Kristne

Eller skulle jeg skrive "de kristne" i hermetegn. Når skal de få forbud mot å kalle partiet sitt det? Jeg er kristen og vil ikke bli assosiert med dette forferdelige partiet!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Fredag 13. november , på side 31 i Vårt Land, kan vi lese fire innlegg angående den store flyktningestrømmen. Først er en enkeltperson som oppfordrer oss til å ta imot dem som kommer, ut fra at Jesus sa; "jeg var fremme, sulten og naken, og dere tok i mot meg..." Innlegg tre er også en oppfordring til handling i møte med flyktninger, og til å ta i mot dem og innlemme dem i fellesskapet vårt. Det er underskrevet av ledere for fire kristne organisasjoner. Den fjerde er fra en biskop i misjonskirken som taler mot å rasere bistandsbudsjettet for å finansiere flyktningene i Norge, men at midler for å ta i mot folk på en skikkelig måte må tas fra et annet sted.

Midt oppi der er det altså to setninger fra Partiet de kristne. De er kun opptatt av å stenge grensene. NÅ. Ingen argumentasjon. Ingenting om hva i all verden folk på flukt skal gjøre. Intet om solidaritet med andre land som oversvømmes. Bare stenge grensene.

Og disse er liksom de "kristne"? Nei, fri og bevare meg! Jeg protesterer vilt og hemningsløst mot deres okkupasjon av kristennavnet! Jeg er kristen, men vi IKKE assosieres med dette partiet!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt