Verdidebatt

Demokratene svarer Vårt Land

Svenskehjelpen har kommet. Demokratene svarer på tilfluktshjem.no.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

(MODERATOR HAR FJERNET ET BILDE SOM TRÅDSTARTER HADDE PUBLISERT. PÅ BILDET INNGIKK EN PERSON KAHRS IKKE HADDE TILLATELSE TIL Å BRUKE BILDE AV. MANGEL PÅ TILLATELSE ER BRUDD PÅ VÅRE RETNINGSLINJER.)

Vårt Lands samfunnsredaktør og tidligere radikale leder av KrFU, den hysterisk politisk korrekte Berit Aalborg, sjefredaktør Helge Simonnes, resten av ledelsen i avisen og de fleste av journalistene er fra seg av glede for at de prøver å oppdra oss villfarne innvandringskritikere. De vil at vi skal ha dårlig samvittighet for å ikke å ville motta migranter fra den islamske verdenen.

I sin tilsynelatende multikulturelle godhet har avisen sammen med den altruistiske stiftelsen bidra.no og reklamebyrået Kommunion laget et stykke kampanjejournalistikk for at nordmenn skal åpne sine hjem. Avisen vil aldri innrømme det, men deres kampanje er en direkte støtte til ulovlig migrasjon og menneskesmuglere og islamister som tjener på denne handelen.

Vårt Land er ikke opptatt av at de kyniske menneskesmuglerne skal stanses; her er det kun vår godhet som skal måles i å ta imot flest mulig migranter. Avisen Vårt Land er i sannhet godhetsapostler som vil sole seg i sin egen fortreffelighet. Dette minner meg på diskusjonen mellom Phoebe og Joey i Friends når de diskuterte om det var noe godt man kunne gjøre, kun for godheten, altså sann altruisme. Svaret var den legendariske kommentaren fra Joey: «Selfless good deeds need don't exist.» https://www.youtube.com/watch?v=DowJfUmlzeI

Vårt Land bryr seg ikke heller at mange av de som kommer lyver om sitt opprinnelsesland på grunn av stor handel med Syriske pass. Det tar ikke mer enn et døgn å få et helt ekte syrisk pass, og i den svenske avisen samtiden.nu, kan vi lese at de fleste kommer fra Sudan, Afghanistan, Irak, Iran og Libanon.

Da er det kanskje like greit å si som vi i Demokratene: Den etniske svensken har stemt frem hodeløse politikere. Nå er det vår tur å hjelpe de.

Bli med på et særdeles spennende politisk prosjekt.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt