Verdidebatt

Homoekteskap i kyrkja - kvar står KrF?

Det klassiske kristne synet på ekteskapet står no under press ved det komande kyrkjevalet. I debatten i TV2 vart KrFs partileiar hardt pressa av programleiarane for å seie sitt syn på homofilt ekteskap, men han nekta å svare. Kva ligg bak dette?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Har ikkje veljarane krav på å få vite kvar Hareide står i denne viktige saka? Sist fredag var vi med på skuledebatt i eit fullsett Parken Kulturhus i Ålesund. KrFs Simon Molvær Grimstad, partiet sin 3.kandidat ved valet i 2013, oppmoda alle til å stemme ved kyrkjevalet slik at alle kunne få gifte seg i kyrkja. Er dette det moderne KrF anno 2015?

Vi i Partiet Dei Kristne (PDK) veit at det er svært mange i KrF og folket elles som deler vårt syn. No vil vi utfordre dykk til å stå fram og vise at de framleis vil kjempe for respekten for Bibelen og klassisk kristendom i dette landet. Den som teier samtykkjer! Ver med i kyrkjevalet, og gjennom organisasjonen «Levende Folkekirke» kan du finne ut kven av kandidatane på nominasjonskomiteen si liste som framleis vil kjempe for det klassiske ekteskapet i kyrkja. Godt val!

Øyvind Årdal
1.kandidat til fylkestinget
PDK Møre og Romsdal

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt