Inger M. Sverresen

3

Tid for at Partiet De Kristne kommer på banen?

Publisert: 31. aug 2015

I våres ble jeg presentert for et skriv av Alice Ann Bailey, født i Manchester i 1880 og død i 1949.

Hun var den som introduserte begrepet New Age. Og hun var veldig klar og målrettet for hvordan utviklingen av samfunnet skulle være. Hun opprettet en ti-punktsplan og sa at i 1975 skulle tiden for denne planen være moden for å bli satt ut i livet. New Age har som mål å utrydde kristendommen, ikke gjennom et frontalangrep, men gjennom å infiltrere og strype forsamlinger.

Hva har så dette med politikk å gjøre? Ja, les hva de ti punktene inneholder:

1.    Ta bort Gud og bønn i skolen.

2.    Reduser foreldres autoritet over barna.

3.    Ødelegg jødisk-kristen familiestruktur, eller den tradisjonelle kristne familiestrukturen.

4.    Hvis det er fri sex, gjør abort legalt og gjør det enkelt å få utført.

5.    Gjør det lett og legalt å bli skilt. Befri menneskene fra begrepet livslangt ekteskap.

6.    Gjør homoseksualitet til en alternativ livsstil.

7.    Gjør at kunst blir nedverdigende og tåpelig å se på.

8.    Anvend media for å fremme og endre menneskers tankesett.

9.    Skap en inter-religiøs bevegelse.

10. Få regjeringer til å skape alle disse lovene og få kirkene til å gå god for disse endringene.

 

Leser vi gjennom disse 10 punktene og tenker på samfunnet vårt pr. i dag med de endringer som har funnet sted fra sytti-tallet  kan vi bare undre oss over hvor vellykket denne strategien har vært.  Og  ikke bare undres, men skremmes!

 

På 60-70 og 80 tallet var det vanlig med Guds ord og bønn i skolen. Man fikk verdier man kanskje setter enda større pris på i ettertid enn da en mottok dem. Dette var normalt i skolen! Og det medførte respekt for foreldre og lærere. Man lærte bl.a. at det å hedre foreldrene sine medførte at det skulle gå en godt!?

Den kristne familiestrukturen var det normale, med mor, far og barn. Hjemmet og familien var sentrum i samfunnet. Skilsmisse var unntaket, ikke regelen. Forutsigbarheten var i mye større grad ivaretatt.

Man lærte at sex var forbeholdt ekteskapet, og barn hadde både en mor og en far. Dette var det ”normale”, selvfølgelig var det unntak.  Aborttallene i Norge var høye allerede før abortloven ble vedtatt i 1978, men i årene etter at det ble innført selvbestemt abort i Norge , har over 500 000 barn blitt fratatt retten til liv.

Og kunst! Jeg har hørt referert mennesker som har vært på kunstutstillinger i dag som regelrett blir sjokkert og kvalme, og bruker ord som perverst.

Media  er det som promoterer disse nye ”verdiene” sterkest. Programmer blir sendt som får en strøm av klager, men klagene blir ignorert! Media kjører sitt løp. Og hvem blir presset til å følge og godta det samme løpet? Jo, kirker og menigheter.  Hvem vil være bakstreversk, dømmende, lite kjærlig, fundamentalist …….?

Men er vi fornøyd med det samfunnet disse ti punktene har ført oss til? For vi ser hvordan målsettingen er oppfylt? 

Det er tid for at vi som tror på de kristne verdiene samfunnet ble bygget på sier at nok er nok!  Vi ser utviklingen! Vi vil ha normene og verdiene tilbake.  Et samfunn uten normer går i oppløsning. Nå har vi lenge nok sittet i benkeradene og latt samfunnet utvikle seg i skjev retning!   Partiet De Kristne tar kampen for verdiene!  Vi  lanserer en ny ti-punkts strategi!  Vil du støtte oss!

 

Inger M. Sverresen. Fylkesleder, Partiet De Kristne, Østfold.  2.kand. fylkeslisten PDK.

Kommentar #1

Knut Rasmussen

78 innlegg  1382 kommentarer

Jeg tenker med gru hvis Krf allierer seg med Dna.

Publisert nesten 6 år siden

For hva er de allierer seg med?

Her er venstresidas røtter:
Alle partier som ville være med i Den kommunistiske Internasjonalen som ble dannet i 1919, måtte etter 1920 skifte navn og kalle seg «kommunistisk». Det norske Arbeiderpartiet var medlem i Komintern til 1923, men nektet å skifte navn. Mindretallet brøt ut og etablerte Norges Kommunistiske Parti.
Det var navneskifte det var uenighet om, så det farlige tankegodset ble ført videre.
Programmet er nå som dengang: Ned med tronen, ned med alteret og ned med pengeveldet.
(Fanen på Nordens Klippe.)
Vi prøver alle å skaffe kunnskap og de som leser bibel får kunnskap med retning, såkalt visdom.
Sosialistiske (også nasjonalsosialistiske) land har jo gått dukken før eller senere på grunn av de ikke har noen moralsk retning å styre etter.
Forfallet her til lands er synlig og det er det venstresida som har stått for. Det moralske kompass mangler.
Det hviler en forbannelse over landet når skolen ikke kan gi ungdom strategier og prinsipper (skikkelig skole) for å lykkes i samfunnet. En styrer etter å unngå å få tapere og hvis man ikke har noen forventninger til fremgang så får en heller ingen gode resultater. Det blir større forskjeller mellom elevene og mobbingen når nye høyder. Og nå skal rektor på skolen straffes for det!
Halvparten av Norges ungdom (Finnmark) dropper ut av skole og mange havner på Nav.
Halvparten av 10.klassene får 1 eller 2 i matematikk og kommer ikke videre og det er bare 30-35% av guttene klarer seg på universitetet. Hele 70% av farmasiutdannede  kommer fra Asia, det er bare å gå på apoteket så ser du det.
Det er sikkert at det er noe råttent i samfunnet og ansvaret hviler på Arbeiderpartiet som har styrt mesteparten av tida.

Kommentar #2

Anders Helge Myhren

275 innlegg  2788 kommentarer

Kristent Samlingsparti

Publisert nesten 6 år siden

heter et "kristent" parti i Norge. Jeg var litt med der en gang,  og den gangen var det  Ivar Kristianslund som var leder. Det var ganske spennende synes jeg, og i disse årene hadde vi faktisk sjansen på en stortingsplass. Slik gikk det dessverre ikke.

Siden den gangen har det poppet opp diverse "kristne" partier. Og jeg har hele tiden spurt meg selv om, hvorfor kan ikke disse lederne, nestledere, sekretærer og andre håpefulle vært med i dette første store partiet, utenom KRF?

Svaret er ene og alene makt. Dersom ikke folk selv kan lede eller stå på de øverste plassene på listene, så kan det være det samme. Ingen skal komme her og påstå at de  oppretter nye partier for Guds eller Norges skyld! Nei, her det posisjoner for posisjonens skyld som har råderetten!

Partiet De Kristne har ikke en sjanse til å komme inn i noe kommune, fylke  eller storting. Dette kan kun skje dersom alle kristne blir enig om ett eller to partier. Slike småpartier som De Kristne gjør mer skade enn til gagn, fordi de få stemmene de får burde heller gått til to av de mer etablerte partiene.

Kommentar #3

Leif GuIIberg

72 innlegg  6375 kommentarer

@Sverresen

Publisert nesten 6 år siden

Uten tvil var Alice Ann Bailey involvert i det okkulte - ikke helt ukjent på den tiden. Men disse 10 punktene hun skal ha satt opp har jeg tidligere etterlyst en lenke eller dokumentasjon som kan bekrefte - uten hell.

Altså takknemlig for hjelp her - så får tiden vise om vi atter en gang står foran en vandrehistorie eller ikke..

Kommentar #4

|Hans Petter Skoug

15 innlegg  4781 kommentarer

Publisert nesten 6 år siden

Hva er disse kristne verdiene?

Kommentar #5

Knut Rasmussen

78 innlegg  1382 kommentarer

Publisert nesten 6 år siden

Jeg håper at dere får god oppslutning og slår ut Krf. Dermed unngår vi den uheldige alliansen mellom Krf og Dna.

Kommentar #6

Frode Meland

84 innlegg  4916 kommentarer

Publisert nesten 6 år siden
Inger M. Sverresen. Gå til den siterte teksten.
New Age har som mål å utrydde kristendommen, ikke gjennom et frontalangrep, men gjennom å infiltrere og strype forsamlinger.

---

Dette innlegget er lite annet enn en latterlig konspirasjonsteori.  Ikke rart så få stemmer på dere.

Jeg antar du med "New Age" mener alternativbevegelsen?  Hvis ikke må du presisere hva du mener.  Jeg kjenner endel mennesker med interesser i denne bevegelsen, og både jeg og de rister på hodet over din påstand om at målet er å "utrydde kristendommen".  Og flere av punktene på lista di er faktisk positive, som selvbestemt abort og at det er "lett og legalt" å bli skilt.

Du oppfordrer oss til å støtte dere.  Svaret er et rungende NEI.

Kommentar #7

|Hans Petter Skoug

15 innlegg  4781 kommentarer

Publisert nesten 6 år siden

1. Ta bort Gud og bønn i skolen.

Trenger ikke å være new ager for å se fordelene med å ta vekk gud og bønn i skolen... Det har ingenting der å gjøre, da det er ønskelig å holde undervisningen så fakta basert som mulig og da sier det seg sel at dette er størrelser som ikke passer i skolen.

2. Reduser foreldres autoritet over barna.

Overhodet ikke... Har harr tre gutter i forskjellige aldre gjennom skoleverket (siste er ikke helt igjennom enda..) og mitt intrykk er at lærerne er redde for å redusere foreldrenes autorietet...

3. Ødelegg jødisk-kristen familiestruktur, eller den tradisjonelle kristne familiestrukturen.

Hva er det som er så spesielt med disse såkalte "familie strukturene"? At man ikke innprenter unger at påstander i en bok er noen sannhet? Hva for noen verdier er det å fremme

4. Hvis det er fri sex, gjør abort legalt og gjør det enkelt å få utført.

Fri sex? Fra når ble det fri sex. Og hvorfor mener dette partiet at det er noe feil ved at to voksne mennesker har sex så lenge det er frivillig? Kan ikke se at det er opp til noen andre å bestemme enn de dette gjelder jeg... Men hensyn til abort så er det bedre men opplysning enn å tro at man kan endre menneske naturen med dyneløfting-verdier og forbud.. Sorry, her må dere nok komme opp med noe som faktisk virker fremfor å ty til eldgamle påstander som åpenbart aldri har virket...

5. Gjør det lett og legalt å bli skilt. Befri menneskene fra begrepet livslangt ekteskap.

Passer man ikke sammn, hvorfor i all verden skal man da tvinges til å bo sammen? Begrepet livslangt ekteskap er et kunstig begep innført av kristendom... og som er konstruert for å tvinge folk til å leve sammen samme hva... Til kostnader som er langt større for både de dette gjelder og ungene deres... Sorry, har dere ikke noe annet enn den samme gamle leksa som har fått prøve seg i to tusen år uten å lykkes spesielt godt..

6. Gjør homoseksualitet til en alternativ livsstil.

Alterntiv livsstil? For hvem er dette en livsstil for? Jepp, homofile... Liker du ikke homofil aktivitet så holder du deg unna, så enkelt! Å fortelle hva andre skal føle er ikke annet enn intolerant og overhodet ikke noe du eller andre har noe med...

7. Gjør at kunst blir nedverdigende og tåpelig å se på.

Great scott... Jeg er så glad for at mennesker ikke er så ensrettet at vi MÅ like den samme dama/mannen, den samme bilen, det samme huset eller, i dette tilfellet, den samme kunsten! For en kjedelig verden. Ingen truer deg/dere til å se på annet enn den kunsten dere selv ønsker å se på, ikke sant? Så hvorfor dette behovet for å hindre andre i å se på den kunsten de liker å se på? Liker du det ikke så la være å oppsøke det da...

8. Anvend media for å fremme og endre menneskers tankesett.

Selvsagt endres vi! Nye tanker, nye ideer, nye mennesker og enten du tror det eller ikke endres vi hele tiden, alle sammen. Med media eller uten... Så får vi bruke den gode gamle "skader det noen?" for å avgjøre om dette er godt eller ikke... Men å forby andre mennesker å endres? Hva er dere egentlig

9. Skap en inter-religiøs bevegelse.

Som er?

10. Få regjeringer til å skape alle disse lovene og få kirkene til å gå god for disse endringene.

Når regjeringer møter gamledagse og ofte intolerante ting påstått av religiøse overbevisninger så skal de og resten av folket bare bøye seg for det? Eller skal de endre det til det bedre?

Å kjempe mot de fleste punktene i denne lista er for meg å gå baklengs i nn i fremtiden...

Men kanskje trådstarter kunne sette opp en liste med alternativer som h*n tror virker bedre?

Kommentar #8

Arild Kvangarsnes

2 innlegg  4155 kommentarer

Publisert nesten 6 år siden

Mest av alt, lurer jeg på om Sverresen mener at Utøya-tragedien var (sitat): "en advarsel til de som styrer landet og andre som tar avstand fra Gud om at noe enda verre kan komme" ? 

Kommentar #9

Oddbjørn Johannessen

192 innlegg  13478 kommentarer

"De Kristne" og Utøya

Publisert nesten 6 år siden
Arild Kvangarsnes. Gå til den siterte teksten.
Mest av alt, lurer jeg på om Sverresen mener at Utøya-tragedien var (sitat): "en advarsel til de som styrer landet og andre som tar avstand fra Gud om at noe enda verre kan komme" ?

Det mener i hvert fall ledere i Sverresens parti her sør i Vest-Agder.  Både fylkesleder Jan Ernst Gabrielsen og lokallagsleder Henry Østhassel i Farsund anbefaler boka 22.juli-tragedien av Jeremy Hoff, der Utøya-massakren blir beskrevet som Guds straff:

«Boken gir enormt verdifull info som de fleste i vårt land ikke kjenner til, og er grundig dokumentert. En uunnværlig bok for alle som ønsker at Norge skal være velsignet av Gud!» (Jan Ernst Gabrielsen, fylkesleder i Vest-Agder PDK).

http://www.vl.no/nyhet/gud-tillot-22-juli-massakren-1.390185

 

Kommentar #10

Sigmund Voll Ådnøy

142 innlegg  1622 kommentarer

Publisert nesten 6 år siden
Frode Meland. Gå til den siterte teksten.
Du oppfordrer oss til å støtte dere. Svaret er et rungende NEI.

Nei, nei og atter nei!

Kommentar #11

Sigmund Voll Ådnøy

142 innlegg  1622 kommentarer

Skremmende hvor mange i det partiet som står for noe liknende

Publisert nesten 6 år siden
Oddbjørn Johannessen. Gå til den siterte teksten.
Det mener i hvert fall ledere i Sverresens parti her sør i Vest-Agder. Både fylkesleder Jan Ernst Gabrielsen og lokallagsleder Henry Østhassel i Farsund anbefaler boka 22.juli-tragedien av Jeremy Hoff, der Utøya-massakren blir beskrevet som Guds straff: «Boken gir enormt verdifull info som de fleste i vårt land ikke kjenner til, og er grundig dokumentert. En uunnværlig bok for alle som ønsker at Norge skal være velsignet av Gud!» (Jan Ernst Gabrielsen, fylkesleder i Vest-Agder PDK).

Johannessen bidrar her med en nyttig saksopplysning: To høyst sentrale personer med verv i partiet står for omtrent det samme som den (nesten unevnelige) boka står for. 

Disse to er bare to av mange. Sjøl om de to, og mange andre, kan være unike og ulike og stå for mye forskjellig på andre områder, synes de å forenes i tanker og teser om at "tiden er kort og dommen stor, la oss kristne Norge på ny". (Orda i anførselstegn her er ikke en eksakt gjengivelse av det folk i Partiet DK har sagt, men de summerer likevel opp en typisk fellesnevner for mange der.)

Partiet D.K. består ikke bare av folk uten bakkekontakt, og noen av dem med verv og posisjon har faktisk en del erfaring og klokskap. Det hjelper imidlertid lite når andre sentrale personer er spottende eller hissige (Østhassel, som for øvrig har påstått at han "ikke debatterer") - og/eller "forkynner Guds dom" gjennom vonde, tragiske historiske hendelser. 

Partiet D.K. ba kanskje aldri spesifikt om at Visjon Norge skulle "promotere" dem så intenst som de har gjort. Like fullt gjorde kanalen dette, og bånd ble knytta både før og under sist stortingsvalgkamp. Flere av kanalens medarbeidere har sittet i styre eller stell hos Partiet De Kr., f.eks. Sten Klevås-Olsen. Kanalen har, som noen veit, også promotert Hoffs unevnelige bok heftig.

Bakkekontakt har ikke vært et stikkord i framstøta deres, for å si det sånn.

Selv om bl.a. L.C. Hesselberg (her på Verdidebatt, 2013) ikke akkurat skrøt Visjon Norge opp i skyene, manglet også hun bakkekontakt - og trodde på helt urealistiske mål. 

Ikke at det skal være ulovlig å drømme ... "Her komme me, de umulige (...) Me ska få te det utroliga ..." (Dagsland) - men det må liksom gå an å drømme om samfunnsforbedring uten å skulle prøve å flakse ned fra Prekestolen (eller opp på prekestolen).

Kommentar #12

Arild Kvangarsnes

2 innlegg  4155 kommentarer

Publisert nesten 6 år siden
Oddbjørn Johannessen. Gå til den siterte teksten.
Det mener i hvert fall ledere i Sverresens parti her sør i Vest-Agder. Både fylkesleder Jan Ernst Gabrielsen og lokallagsleder Henry Østhassel i Farsund anbefaler boka 22.juli-tragedien av Jeremy Hoff, der Utøya-massakren blir beskrevet som Guds straff:

«Boken gir enormt verdifull info som de fleste i vårt land ikke kjenner til, og er grundig dokumentert. En uunnværlig bok for alle som ønsker at Norge skal være velsignet av Gud!» (Jan Ernst Gabrielsen, fylkesleder i Vest-Agder PDK).

Jeg foreslår at partiet bytter navn. 

Hva med "De Svarte Humorister"?

Latterlig opplegg...

Kommentar #13

|Hans Petter Skoug

15 innlegg  4781 kommentarer

Publisert nesten 6 år siden
Oddbjørn Johannessen. Gå til den siterte teksten.
der Utøya-massakren blir beskrevet som Guds straff:

Hvor dum er det mulig å gjøre en gud liksom... For det er jo det de gjør, de fordummer guden sin, fremstille han som en teip og lite gjennomtenkt entitet som ikke bare må løse "problemene" sine med drap, men som også syntes det er helt OK å straffe uskyldige...

 

De er ikke alene om å fordumme guden sin ... For noen år siden sto den øverste lederen i den engelske kirken, biskopen av canterbury, frem på nasjonal TV og evnet å påstå at oversvømmelsene i Wales var en straff fra gud fordi samfunnet godtok homofili... Hvor dum går det an å fremstille en sånn gud egentlig når den guden, som etter biskopens egne påstander hver eneste søndag , klarer absolutt alt men han klarer ikke å lage hetrofile av homofile og derfor må han oversvømme uskyldige folk eiendommer?

Vet du, hvis dette er alt hva denne guden er i stand til, å straffe og drepe uskyldige mennesker for problemer han GLATT (hvis man skal tro bibelen og kristne da....) kunne løst på andre måter ser jeg ikke helt hvorfor vi skal la oss styre etter denne gudens lover og regler jeg...

For dette ville vært en skikkelig forkastelig gud, ikke verdt papiret påstandene er skrevet på en gang, om dette faktisk var måten gud løste sine problemer på... Må jo være måte på hvor "uransakelig" denne guden opererer...

Kommentar #14

Leif GuIIberg

72 innlegg  6375 kommentarer

@Sverresen II

Publisert nesten 6 år siden

Da registrerer jeg at jeg etter ett døgns venting ikke har fått noe svar på mitt spørsmål om en sannsynliggjøring av at de nevnte 10 punkter i førsteinnlegget. Et lignende spørsmål jeg stilte i et annet forum avstedkom samme mangel på respons.

Inntil videre velger jeg derfor å tro at dette er en vandrehistorie. Kanskje ikke så farlig i seg selv, men hvis representanter for PDK ikke er etterrettelige, er slikt heller ikke tjenlig for partiet.

Kommentar #15

Oddbjørn Johannessen

192 innlegg  13478 kommentarer

Pussig profilering

Publisert nesten 6 år siden

Kanskje er det et misforstått forsøk på å nå fram til folket, kanskje skyldes det bare dårlig smak - men jeg stusset en del da jeg fant valg-avisen til Vest-Agder PDK i postkassen min i dag.  Smurt utover nesten hele forsiden ser vi Elvis Presley-kloningen Kjell Elvis fra Lyngdal - i det gamle rocke-idolets positur.  Han er dermed åpenbart tenkt brukt som velgermagnet.  Ja, ja...  Han er visstnok partiets førstekandidat i sin hjemkommune.

Et par av de andre oppslagene på forsiden viser en soldat i uniform (visstnok førstekandidaten fra Søgne) og en kar som angivelig skal være nasjonal president i noe som heter "Disciples Motorcycle Ministries".  Han rir sin Harley Davidson Road King - med kors på ryggen.  Antakelig en representant for partiets grunnfjell.  Inne i avisen svarer han følgende på spørsmålet "Hva tenker du om politikere?" - Ooops........egner det seg på trykk?

Avisen er, får vi vite, redigert av fylkesleder, misjonsleder og forkynner Jan Ernst Gabrielsen - en av dem som anbefaler den boka der Utøya-tragedien blir tolket som Guds straff over Israels fiender.

Velbekomme!

Kommentar #16

Inger M. Sverresen

3 innlegg  9 kommentarer

Til Leif Gullberg

Publisert nesten 6 år siden

Du, med flere,  har etterlyst en lenke eller dokumentasjon til Alice Ann Baileys ti punkter.  Jeg har mottatt de via en venn fra en lege i Sverige som har god kjennskap til New Age.  Og jeg gjengir dette skrivet nedenfor.

Om dette er en "vandrehistorie" eller ikke kan jeg dessverre derfor ikke innestå for.  Søker en på nettet er det mye en kan lese om Alice Ann Bailey, og det er heller ikke noen som kan tilbakevise at disse ti punktene er skrevet av henne.  Uansett ser en at disse ti punktene i stor grad har blitt gjengs i vårt samfunn.  Og jeg fastholder at det ikke er til det gode for landet vårt! 

Alice Ann Bailey Född 16 juni 1880, död 15 December 1949

Introducerade begreppet New Age

Hon sa att år 1975 skulle tiden vara mogen för 10 punkts-planen. Då kunde man gå öppet till väga för att utplåna kristendomen. Judar och kristna ska överge sin tro, men inte genom ett frontalangrepp utan man skulle infiltrera och strypa församlingar, strypa tron på Jesus och bibeln.

The 10 Point Plan by Alice Bailey.

1. TAKE GOD AND PRAYER OUT OF THE EDUCATION SYSTEM.

1. Ta bort Gud och bön från utbildningssystemet.

2. REDUCE PARENTAL AUTHORITY OVER THE CHILDREN.

2. Reducera föräldrars auktoritet över barnen.

3. DESTROY THE JUDEO-CHRISTIAN FAMILY STRUCTURE OR THE TRADITIONAL CHRISTIAN FAMILY STRUCTURE

3. Förstör den judisk-kristna familjestrukturen eller den traditionella kristna familjestrukturen.

4. IF SEX IS FREE, THEN MAKE ABORTION LEGAL AND MAKE IT EASY.

4. Om sex är fri, gör då abort lagligt och gör det lätt.

5. MAKE DIVORCE EASY AND LEGAL, FREE PEOPLE FROM THE CONCEPT OF MARRIAGE FOR LIFE.

5. Gör det lätt och lagligt att skiljas. Befria människorna från begreppet livslångt äktenskap.

6. MAKE HOMOSEXUALITY AN ALTERNATIVE LIFESTYLE.

6. Gör homosexualitet till en alternativ livsstil.

7. DEBASE ART, MAKE IT RUN MAD.

7. Försämra, förnedra, förfalska konst, gör så att den verkar tokig.

8. USE MEDIA TO PROMOTE AND CHANGE MINDSET.

8. Använd media för att främja och ändra människors tänkesätt.

9. CREATE AN INTERFAITH MOVEMENT.

9. Skapa en Inter-religiös rörelse.

10. GET GOVERNMENTS TO MAKE ALL THESE LAWS AND GET THE CHURCH TO ENDORSE THESE CHANGES.

10. Få regeringar att skapa alla dessa lagar och få kyrkorna att rekommendera och godkänna de här förändringarna.

 

Om du undrar varför våra regeringar legaliserar lagar som är tvärt emot bibeln och varför kyrkor kompromissar med Guds ord. Det är en process för att fullborda  PLANEN.PLANEN- En 50 års strategi från New Age att fullfölja sitt slutliga mål att etablera EN VÄRLDSREGERING, ETT VÄRLDSEKONOMISKT SYSTEM och EN VÄRLDSRELIGION

Kommentar #17

Leif GuIIberg

72 innlegg  6375 kommentarer

@Sverresen III

Publisert nesten 6 år siden

Takk for svar. Det ble også enklere å søke når de engelske tekstene ble kjent. Jeg reagerte imidlertid umiddelbart på pkt. 4 med uttrykket "where sex is free", noe som betyr noe helt annet i engelsk kontekst enn det som det er oversatt til på norsk.

Men i alle fall finnes det en masse sitater av Alice Ann Bailey på engelsk, sågar ett sted hvor man kan søke gjennom alle hennes bøker.

Uttrykket "sex is free" forekommer ikke i noen av disse, selv om mange engelske hjemmesider "siterer" de samme 10 punkter.

Nå er jeg den siste som vil forsvare Bailey - hun kjente åpenbart til ondskap. Men jeg lander nok på at de 10 punkter som nå PDK har omfavnet i sin helhet er oppdiktet.

Og slikt har vi sett mange ganger. Sågar "sitater" fra Bibelen som aldri har stått der.

Kommentar #18

Inger M. Sverresen

3 innlegg  9 kommentarer

Publisert nesten 6 år siden

Takk for tilbakemelding!  Fint å få seriøs oppfølging når en legger ut noe.  Så lærer en underveis!

Partiet De Kristne ønsker imidlertid å ta kampen for de kristne verdiene samfunnet vårt har vært tuftet på, men som nå er under sterke angrep for å utraderes.  For spørsmålet er:  Hva får vi isteden?

Kommentar #19

|Hans Petter Skoug

15 innlegg  4781 kommentarer

Publisert nesten 6 år siden
Inger M. Sverresen. Gå til den siterte teksten.
En 50 års strategi från New Age att fullfölja sitt slutliga mål a

Hvor sterke er egentlig denne bevegelsen? Og hvor svake er de kristne som lar dette skje'?

Kommentar #20

|Hans Petter Skoug

15 innlegg  4781 kommentarer

Publisert nesten 6 år siden

Hva er de kristne verdiene? Sånn at jeg har noe å sammenligne dem med..

Kommentar #21

Knut Rasmussen

78 innlegg  1382 kommentarer

Publisert nesten 6 år siden

«Boken gir enormt verdifull info som de fleste i vårt land ikke kjenner til, og er grundig dokumentert. En uunnværlig bok for alle som ønsker at Norge skal være velsignet av Gud!» (Jan Ernst Gabrielsen, fylkesleder i Vest-Agder PDK).

Den høyt ansette bibellærer Andrew Wommack (awmi.net)ville sagt det slik:

Gud står ikke bak 22julitragedien fordi han er full av nåde og godhet.

Men hvis vi vender oss bort fra Gud står vi uten beskyttelse og kan dermed invitere all mulige onde  krefter inn.

Fader Vår: -- fri oss fra onde-- (beskyttelse).

Og sannelig har Auf invitert onde krefter (Hamas med søsterorganisjasjonen Isil) inn  i sin politikk og dermed aktivisert andre onde krefter (Breivik).

Hvis en prøver å beregne sannsynligheten for at Breivik ville lykkes i sit prosjekt, så ville vi  finne en veldig lav sannsynlig, ja så lav at en må betegne det som et mirakel at han lyktes.


Kommentar #22

|Hans Petter Skoug

15 innlegg  4781 kommentarer

Publisert nesten 6 år siden
Knut Rasmussen. Gå til den siterte teksten.
Og sannelig har Auf invitert onde krefter (Hamas med søsterorganisjasjonen Isil) inn i sin politikk og dermed aktivisert andre onde krefter (Breivik).

Kan slikt tankegods kalles kristne verdier også? Der man fordummer guden sin ved å påstå at han kun klarer å "si" i fra ved å drepe uskyldige mennesker...

Så er slikt tankegods kristne verdier gjør vi helt rett i å forlate de "verdiene", ingen tvil om det....

Kommentar #23

Greta Aune Jotun

207 innlegg  1181 kommentarer

Språkvask av fylkesledere

Publisert nesten 6 år siden

Jeg deler stort sett verdigrunnlaget PDK har offentliggjort, men jeg tviler sterkt på om jeg kommer til å stemme på partiet, spesielt på grunn av den meget ufine språkbruken enkelte ledere bruker. Skal partiet bli tatt seriøst, bør partileder språkvaske fylkesledere og andre som forsøker å sanke stemmer med karakteristikker som "lavpannet" o. a. om politiske motstandere. 

Kommentar #24

Gjermund Frøland

10 innlegg  6999 kommentarer

Hva er Guds versjon av 36,9?

Publisert nesten 6 år siden
Knut Rasmussen. Gå til den siterte teksten.
Det er sikkert at det er noe råttent i samfunnet og ansvaret hviler på Arbeiderpartiet som har styrt mesteparten av tida.

666?

Thorbjørn Jagland krevde 36,9% oppslutning fra det norske folk for at han skulle gidde å holde sin beskyttende hånd over oss.

Hvor mange % krever Gud for at han skal gidde å beskytte oss?

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere