Verdidebatt

Tid for at Partiet De Kristne kommer på banen?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

I våres ble jeg presentert for et skriv av Alice Ann Bailey, født i Manchester i 1880 og død i 1949.

Hun var den som introduserte begrepet New Age. Og hun var veldig klar og målrettet for hvordan utviklingen av samfunnet skulle være. Hun opprettet en ti-punktsplan og sa at i 1975 skulle tiden for denne planen være moden for å bli satt ut i livet. New Age har som mål å utrydde kristendommen, ikke gjennom et frontalangrep, men gjennom å infiltrere og strype forsamlinger.

Hva har så dette med politikk å gjøre? Ja, les hva de ti punktene inneholder:

1.    Ta bort Gud og bønn i skolen.

2.    Reduser foreldres autoritet over barna.

3.    Ødelegg jødisk-kristen familiestruktur, eller den tradisjonelle kristne familiestrukturen.

4.    Hvis det er fri sex, gjør abort legalt og gjør det enkelt å få utført.

5.    Gjør det lett og legalt å bli skilt. Befri menneskene fra begrepet livslangt ekteskap.

6.    Gjør homoseksualitet til en alternativ livsstil.

7.    Gjør at kunst blir nedverdigende og tåpelig å se på.

8.    Anvend media for å fremme og endre menneskers tankesett.

9.    Skap en inter-religiøs bevegelse.

10. Få regjeringer til å skape alle disse lovene og få kirkene til å gå god for disse endringene.

Leser vi gjennom disse 10 punktene og tenker på samfunnet vårt pr. i dag med de endringer som har funnet sted fra sytti-tallet  kan vi bare undre oss over hvor vellykket denne strategien har vært.  Og  ikke bare undres, men skremmes!

På 60-70 og 80 tallet var det vanlig med Guds ord og bønn i skolen. Man fikk verdier man kanskje setter enda større pris på i ettertid enn da en mottok dem. Dette var normalt i skolen! Og det medførte respekt for foreldre og lærere. Man lærte bl.a. at det å hedre foreldrene sine medførte at det skulle gå en godt!?

Den kristne familiestrukturen var det normale, med mor, far og barn. Hjemmet og familien var sentrum i samfunnet. Skilsmisse var unntaket, ikke regelen. Forutsigbarheten var i mye større grad ivaretatt.

Man lærte at sex var forbeholdt ekteskapet, og barn hadde både en mor og en far. Dette var det ”normale”, selvfølgelig var det unntak.  Aborttallene i Norge var høye allerede før abortloven ble vedtatt i 1978, men i årene etter at det ble innført selvbestemt abort i Norge , har over 500 000 barn blitt fratatt retten til liv.

Og kunst! Jeg har hørt referert mennesker som har vært på kunstutstillinger i dag som regelrett blir sjokkert og kvalme, og bruker ord som perverst.

Media  er det som promoterer disse nye "verdiene" sterkest. Programmer blir sendt som får en strøm av klager, men klagene blir ignorert! Media kjører sitt løp. Og hvem blir presset til å følge og godta det samme løpet? Jo, kirker og menigheter.  Hvem vil være bakstreversk, dømmende, lite kjærlig, fundamentalist …….?

Men er vi fornøyd med det samfunnet disse ti punktene har ført oss til? For vi ser hvordan målsettingen er oppfylt?

Det er tid for at vi som tror på de kristne verdiene samfunnet ble bygget på sier at nok er nok!  Vi ser utviklingen! Vi vil ha normene og verdiene tilbake.  Et samfunn uten normer går i oppløsning. Nå har vi lenge nok sittet i benkeradene og latt samfunnet utvikle seg i skjev retning!   Partiet De Kristne tar kampen for verdiene!  Vi  lanserer en ny ti-punkts strategi!  Vil du støtte oss!

Inger M. Sverresen. Fylkesleder, Partiet De Kristne, Østfold.  2.kand. fylkeslisten PDK.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt