Verdidebatt

Skulleru sett på maken

Det lukter sure fotballsokker rundt sparkingen av Molde-trener Tor Ole Skullerud. En klubbfotball-svart og råtten personalbehandling av verste sort?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg kjenner ikke og har aldri møtt Tor Ole Skullerud, men som LANGT over middels fotballinteressert har jeg fra sidelinja over lengre tid latt meg imponere over stein-for-stein-byggingen av en slagkraftig og underholdende 11'er fra rosenes by.

Og selv om laget har hatt forholdsvis mye "stang ut" hittil i år, der to straffebom i årets viktigste kamp mot kroatiske GNK Dinamo Zagreb på mange måter kan sidestilles med dobbeltsjokket som rammet spillerstallen ved sesongstart og to av de viktigste bidragsyterne i den offensive delen av spillet - Mushaga Bakenga og Fredrik Gulbrandsen - forsvant opp på tribuneplass med langtidsskader.

En svært utfordrende og krevende situasjon for selv det mest rutinerte trenerteamet, vil jeg tro. Likevel synes jeg Skullerud og medhjelperne hans kom rakrygget igjennom et slikt åpningssjokk rett før kick-off. Personlig mener jeg derfor Skullerud heller skulle hatt ROS for nettopp måten han håndterte den skadeomfattende "nordavinden" på, og som dagens skuffende og frustrerende 7.plass også bør settes i nær sammenheng med.

Men i stedet håndterer altså klubbledelsen skuffelsen med å snike seg inn bak ryggen på Skullerud og gir han fyken dagen derpå. Skulleru sett på maken for en elendig personalbehandling som etter min oppfatning står til STRYK. For slik kaster man ikke en dyktig trener i tornekrattet uten å greie å telle til 10, og således evner å se Skulleruds resultater og arbeidsinnsats på et widescreen-lerret.

Lykke til videre, Tor Ole!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt