Verdidebatt

Verdens ende - september?

Håper dere leser hva jeg skriver og ikke bare slenger inn en kommentar kun etter å ha sett overskriften...

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Man kan ikke ha unngått å få med seg at det er svært mange ting, kall de gjerne profetiske om du vil, som skjer i september 2015. Det kryr av videoer på youtube, samt artikler og websider som tar for seg det hele. Jeg skal ikke gå inn på hva disse tingene er, da jeg går ut fra de som har klikket seg inn her vet hva det dreier seg om. Jeg skal imidlertid se litt på hvorvidt det faktisk kan være at noe er i ferd med å skje.

Det første mange vil si er: "ingen kjenner dagen og timen". Til dette er det mye og si. Først og fremst vil jeg understreke at dette stemmer. Jeg vil imidlertid også understreke to ting til.

For det første står det "vet", altså at man er 100% sikker på noe. Ingen vet, og hvis noen skulle få rett i slike antagelser, er det ikke fordi at de vet. Som et lite underpunkt vil jeg si at hvis det hadde vært slik at Jesus ikke kommer tilbakee på en dato som noen har gjort oss oppmerksom på, så kunne all verdens ateister rottet seg sammen i evigheter og sagt at han kommer da og da. På den måten hadde dagens ateistiske befolkning, ca halvparten av verdens befolkning, kunne valgt seg en dag hver. 3.6 milliarder dager, blir ganske mange år.

For det andre står det "dagen og timen". Det står ingenting om uken, måneden eller året. Hvis noen peker på september 2015 og sier at noe kommer til å skje da (de som tror på pre trib bortrykkelsen tenker kanskje september er måneden det vil skje, mens de som ikke tror på pre trib mener det kan være starten på de syv vanskelige årene som skal markere enden) kan jo da ha rett, uten at de sier nøyaktig hvilken dato det er snakk om.

Til slutt: Poenget med dette innlegget er IKKE å si at noe kommer til å skje i september i år, men snarere å påpeke noen svakheter i argumentasjonen til de som mener det ikke kommer til å skje noe.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt