Verdidebatt

Takk til Hanne N. Herland for Jerusalem-programmer

Og for en flott dame - som intervjuer øvrighetspersoner og andre viktige personer i Jerusalem om hva de tenker både om oss og forteller fra Israel. Jeg gleder meg til hvert program. Det er jo en skjult skatt for de som ikke har VisjonNorge

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Hanne Nabintu Herland er både gjennomtenkt, rolig og klok når hun intervjuer de forskjellige menn og kvinner i Israel og det er en sann fornøyelse både og se og høre. Her får vi kjennskap til folk i Israel og om landet Israel som vi ellers ALDRI får gjennom de sekulære medier. Slike programmer skulle de ha sendt via NRK - men der er det jo så tørt som knusk for alt som har med dype og kristne tanker og verdier å gjøre.

Misunn oss dere som ikke har kristne tv-sendinger - men det kan fixes ved å installere enten Canal Digital, Get eller Riks-tv. Jeg både ønsker og unner det brede lag av befolkningen å se disse flotte programmene, samt masse annet stoff som går i dybden, noe vi alle trenger i blant i denne overflatiskhetens tid. Vi trenger DYPDYKK - av og til iallefall - som en oase i all knusk-tørrheten.

Lykke til med å få inn de kristne medier inn i din stue.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt