Verdidebatt

Vårt Lands nye design, rom for tilbakemeldinger

Vårt Land annonserer med at de ønsker tilbakemeldinger på det nye designet på telefon onsdag 11. mars klokka 16 - 17.30. Da jeg tviler på at jeg klarer å holde styr på det tidspunktet, kan vel en egen tråd med tilbakemeldinger her være til nytte?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

En kan sikkert mene mye om det nye designet, og etter 3 måneder hadde jeg egentlig glømt at det hadde skjedd ei endring. Det tyder vel på at det meste har gått bra. Om det kom ei positiv endring ut av det er jeg usikker på. De mildeste irritasjonene og forbedringene venner en seg ganske fort te.

Den eneste endringa av betydning som jeg ikke er i tvil om for eget vedkommende, er at jeg leser andakten langt sjeldnere enn før. Tidligere var den på 2. eller 3. sida eller noe sånt, og blant det første en møtte, på en fast plass med begrensa rammer. Nå kommer den langt uti, så en kommer til den når en alt begynner å bli litt lei, etter en del kultursider og verdidebattsider der det bare innimellom er noe interessant. Dessuten er den bare en del av ei stor side med flere andre "kristne" ting, og den forsvinner lissom litt, uten at jeg helt skjønner hvorfor. Dessuten, om en ikke har tenkt å lese noe annet akkurat da, bare andakten, så er den langt vanskeligere å lete seg fram til enn før.

Håper dette kan endres til det bedre. Ellers syns jeg mye er bra med avisa, sjøl om den iblant blir litt for mye "Bondebladet for prester"; internt fagblad for kirkeansatte, men det har neppe med det nye designet å gjøre.

vennlig hilsen Helge Skår

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt