Verdidebatt

Humanistkupp på Verdidebatt!

Det er nå avslørt. Tre humanister (humanetikere) har kuppet Verdidebatt.no og overtatt styringen. Moderator lar seg dirigere av ateister.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

I et tidligere innlegg om blomstrende ekstremisme forsøkte jeg å løfte fram de ganske fordreide virkelighetsoppfatningene som florerer på Verdidebatt.no. Jeg uttrykte bekymring over at slike oppfatninger ikke forble henvist til Internettets mørkere kroker, men har fått bite seg fast på dette nettstedet.

En bekreftelse på disse ekstremistenes ekistens og "interessante" oppfatninger finnes på et sted som heter Søkelys. Der har man nettopp avslørt hvordan humanister nå har overtatt Verdidebatt.no: De styrer agendaen på verdidebatt.no

  • De tre "humanetikerne"  Levi Fragell, Morten Andreas Horn og ikke minst ekstremisten Lars Gule som alle er ateister og antikristelige er nå blant de viktigste og mest betydningsfulle bidragsytere til avisen Vårt Lands debattnettsted som heter "verdidebatt". Faktisk er disse tre herremenn så innflytelsesrike at de tilnærmet styrer både debattene og hvem som skal få lov til å delta i debattene på debattforumet som gradvis har mistet sin interesse. En rekke kristne personligheter har regelrett blitt kastet ut fra forumet etter press fra disse tre herremenn mens andre igjen har funnet ut at verdidebatt.no ikke lenger er et sted hvor konservative kristne kan uttrykke sine meninger uten å bli sensurert av moderatorer som lar seg dirigere av ateister som Lars Gule og de to andre humanetikerne.

Videre heter det:

  • En rekke andre navn har i løpet av de siste årene lidd den samme skjebne i dette "politisk korrekte" forumet og blant dem som er ute for godt finner vi navn som ... samt et stort antall andre som gjorde nettstedet leseverdig. Andre igjen har frivillig trukket seg fra forumet enten fordi de føler seg trakassert av humanistiske ateister som fritt og uhemmet kan spotte de kristne, og dersom man skyter tilbake blir man sensurert fordi mobben av ateister i skjønn forening med liberale kristne klager til moderator og dermed blir motinnlegg slettet som personangrep. Denne strategien har vært svært vellykket -og gjort vedidebatt om til ett fargeløst og dødt forum som ikke lenger skaper de store nyheter.

Når har vel ikke moderator moderert, gitt pauser eller permanent utelukket noen på grunn av deres (deskriptivt eller normativt) ekstreme meninger (dessverre etter min mening), men fordi de har opptrådt i strid med Verdidebatt.nos regler. At dette tolkes av de som står bak Søkelys, på denne deksriptivt ekstreme måten, sier imidlertid alt om ekstremismen blant en del kristenfolk. De er heldigvis ikke mange, men dessverre mange nok til bidra til å ødelege den anstendige offentlige samtalen. De kan godt holde seg i de mørke krokene av nettet, på slike steder som Søkelys.

Lars Gule

PS: Det må også sies at det ligger en tråd etter innlegget på Søkelys hvor også ikke-ekstreme kristne kommer til ordet. Det er interessant.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt