Jan Hårstad

1125

10-0 brakseier for Hamas.

Nato-Jihadismens konsekvenser

Publisert: 27. aug 2014

 

          Den siste krigen startet med at Hamas myrdet tre israelske tenåringer som de hadde fanget. Deretter braket det løs i femti dager. Det var Hamas som hadde banespillet,de pøste på med korte og lange raketter,brøt 11 våpenhviler med Israel og hadde tempoet og timingen av krigsforløpet i sin hule hånd.

         Det israelske forsøket på å gå inn i Gaza mislyktes totalt. Jihadistene stormet ut av sine tuneller og påførte israelske elitecommandos store  tap. Israel visste ikke at det fantes militære tuneller på deres militære områder! Vilken skandale for etterretningsfolkene.

       Israel gjorde da ikke noe annet enn å bombe Hamas infrastruktur og militære apparat som selvfølgelig er plassert midt i de mest overfyllte sivile boligområdene. Det er helt bevisst og planlagt og gir store uttellinger på det arabiske aviser kaller "Hamas blodbørs" dvs tv-bildene som går verden rundt av drepte barn. Hele det offisielle Norge - som aldri har hørt om Hamas krigsmanualer og denslags - blir da Hamasfans. 100% suksess for ofringen av sivile.

      Altså: noen topp militærkadre i Hamas ble drept og over 2000 palestinere er drept,hvorav de fleste barn og sivile. De militære kadrene,ungjihadistene og rakettfolket,holdt seg naturligvis langt nedi tunellene og i rakettbunkerne. Hamas har overhodet ikke hatt militære tap å snakke om i det hele tatt. Derfor var det da mange innen Hamas (også boss Khaled Maashal og militærsjef Muhammed Deif) som gjerne så Israel prøve seg på en bakkeinvasjon i Gaza. En må ha klart for seg at alle under femti år der har et våpen og vi snakker om over en million mennesker.

   I historisk ettertid blir det høyst sannsynligvis sagt at 2014-krigen var begynnelsen på slutten av Israel. Qatar-Tyrkia-Iran,etc rykker nå inn for å remilitarisere og skaffe bedre raketter. Penger vil bli donert for å bygge opp knuste høyblokker og i løpet av to år er Gaza gjenoppbygget med Hamas i større tyngde enn noensinne over rivalen PA-Abbas-Fatah.

  George Orwell skrev at den som kontrollerer fortiden kontrollerer nåtiden. Hamas-euforien i Norge må settes i historisk perspektiv. Ronald Reagan sa at Jihadistene i Afghanistan/1979-89 var "freedom fighters".

  Natopressen og maoistisk Nato(Klassekampen)  har ikke gjort noe annet i sammenhengende femti år enn å drive kultus av Natos Jihadister. Dette har jeg skrevet om  og jeg gidder ikke gjenta meg selv på dette, men Norge bombet for Jihad i Libya i 2011 og skaffet fram enorme mengder våpen for Nusra,Islamsk Stat og Hamas ved dette. Kan ikke overvurderes.

  Langrakettene som Hamas har brukt mot Tel Aviv og Jerusalem kom fra jihadene i Libya som Nato førte til makten. Stevens i Benghazi ble drept fordi USA involverte seg i kjøp og salg av våpen til Jihadene i Syria.

  Og både tv2,NRK,Aftenposten og det røde borgerskapet i Klassekampen var skjønt enige om at de islamistiske leiesoldatene fra 60 nasjoner i Syria, var å betrakte som idealistiske "Spaniakjempere." Naturligvis også de norske i Profetens Ummah som Klassekampen ga prominent dekning da den ble stiftet.

   Og det offisielle Norge kan idag ikke begripe hvorfor det er så mange norske Jihadister etter at nasjonen i samfulle ti år har digget Muslim Brotherhood og jobbet for Jihadisme i Libya og Syria!

   Typisk for situasjonen er hva redaktør av Klassekampen,Bjørgulv Braanen,skriver på lederplass idag 27 august:

   "Det betyr ikke at man ikke kan støtte den nødvendige kampen mot IS OG ANDRE TERRORORGANISASJONER,men den må primært utføres av krefter med folkelige røtter i området og kulturen."

   Nå har jo Hizballah i Libanon ofret 400 mann i kampen mot "IS og andre terrororganisdasjoner" gjennom tre år uten at dette har interessert Klassekampen i det tatt som har  stått på det globale Jihads, "Spaniakjemperes" side i Syriakrigen.

  Det vi nå skal få se framover er en tildekking og omskrivning av historien som ikke ligner grisen. Norge har stått på hue for å framme radikalt islam i mange år og nå vil man i kommunene opprette "forskningsprosjekt" om Jihadisme som man ikke vet noe som helst om. (KK 27 august 2014) Det blir vel Utvik,Gule,Waage Henriksen og Lene Larsen som skal utarbeide lærebøkene?

  Det er en farse uten sidestykke. Et sjarlataneri. Denne Fatan som det nå gjøres kult av sier til VG at hun gjerne vil leve i en stat preget av Islam.

  Norge er et prosjekt hvor det jobbes på harde livet med å nedlegge både Israel og Noreg. Som man sår høster man het det i gamle skrifter.

Kommentar #1

Jan Hårstad

1125 innlegg  2300 kommentarer

Om Fatens muslimske venner.

Publisert over 7 år siden

  En helt oppsiktsvekkende viktig artikkel har idag dukket opp på Human Rights Service skrevet av Sarah Estard som bør leses av alle som vil forstå hva som foregår.

  Sarah Estard har stått fram som den ledende graver/forsker på hva som foregår innen det islamske miljøet i Norge.

  Artikkelen heter: "Avsløring: Skal vi ta tak i hjernevasken?"

lagt ut idag på

www.rights.no

A must.

Kommentar #2

Terje Johs. Johansen

26 innlegg  1906 kommentarer

Ikke enig med deg...

Publisert over 7 år siden

Det å påstå og si at Israel tapte 10-0 blir litt tullete. Det er ingen som vinner en krig. Alle taper. Hva sitter Gazas innbyggere igjen med? En haug av ruiner.. hadde du sagt  til dem at dere har vunnet 10-0 hadde du vel fått deg en på tygga. Israel hadde ingen tanker om å innvandere Gaza. De sendte bakkestyrker for å gå inn å ødelegge tunneler og rakett- utskytningsramper. Det at hamas hadde tunneler inn i Israel er jeg enig med deg at dette er regelrett gult kort.Her har de sovet ganske hardt. men det jeg tror er at Hamas er svekket og at det kan komme indre strid i dette område om en stund. Her er det også andre krefter som vil ha et ord med i laget.

 Men som skriften sier så skal ingen våpen som lages mot Israel ha noen fremgang

Kommentar #3

Per Winsnes

12 innlegg  388 kommentarer

Publisert over 7 år siden
Jan Hårstad. Gå til den siterte teksten.
Norge har stått på hue for å framme radikalt islam i mange år og nå vil man i kommunene opprette "forskningsprosjekt" om Jihadisme som man ikke vet noe som helst om. (KK 27 august 2014) Det blir vel Utvik,Gule,Waage Henriksen og Lene Larsen som skal utarbeide lærebøkene?

Jeg kom plutselig til å tenke på at tidligere i år, så hadde visst Gule tenkt å søke Staten (deg og meg) om et bidrag på 10 millioner (10 000 000) kroner slik at han kunne forske på litt på islam og sånt.

En rask google bekreftet riktigheten av dette. Den 12. april hadde nemlig Aftenposten en artikkel med overskriften:

Islam-forsker Lars Gule søker Forskningsrådet om 10 millioner
for å undersøke grupper som Profetens Ummah og Islam Net.

Videre står det:

Han ønsker å forske på gruppene Islam Net, Profetens Ummah og mulla Krekars tilhengere, og håper forskningsprosjektet kan belyse hvorfor muslimer fra Norge drar til Syria, hvem som organiserer reisene og hvilke internasjonale forbindelser og nettverk som inspirerer dem.

Artikkelen er ganske interessant, tatt i betraktning den senere tids hendelser, og kan leses her: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Vil-forske-pa-norske-islamister-7535525.html 

Det som nå gjenstår å se er om skarve 10 millioner kroner er nok til å dekke utgiftene til et slikt forskningsprosjekt. Men - vi kan jo håpe at Gule og de andre vil kunne redusere de totale utgiftene en del ved at de skaffer seg litt gratis info fra diverse norske og internasjonale nettsider om hvordan de forskjellige grupperingene innen islam forholder seg til hverandre – og oss andre – når det gjelder Allahs mange påbud og forbud i Koranen og Hadith.

Kommentar #4

Jan Hårstad

1125 innlegg  2300 kommentarer

Ruiner og politikk.

Publisert over 7 år siden

Jeg snakker ikke om antall ruiner,Terje, men om det psykologiske og politiske utfallet av 50 dager med krig. Dengang Hizballah sto imot Israel i 2006-krigen,ble dette oppfattet slik i den islamske verden at Hizballah hadde vunnet. De hadde ikke kapitulert overfor en av verdens største krigsmaskiner - det ble oppfattet som en seier.

  Akkurat slik vil den islamske Ummahen oppfatte Hamas i 2014 og for den globale jihadismen og det globale Muslim  brotherhood, vil dette være som blod på tann. Allah akhbar.

Kommentar #5

Rune Holt

11 innlegg  11104 kommentarer

Ha Ha

Publisert over 7 år siden
Per Winsnes. Gå til den siterte teksten.
Det som nå gjenstår å se er om skarve 10 millioner kroner er nok til å dekke utgiftene til et slikt forskningsprosjekt.

Nei,det blir nok i minste laget.For det krever mye tid og energi for forskere og eksperter å finne ut det vi andre har visst lenge uten å bruke mer kalorier enn å trykke på tastene på tastaturet og å LESE og følge med.

Det billigste er ofte det enkleste,og sundt bondevett har vært nok i alle tider. 

Kommentar #6

Jan Hårstad

1125 innlegg  2300 kommentarer

Merkelig opptreden.

Publisert over 7 år siden

 

     I gammel europeisk mytologi het det at når Gudene ville straffe noen for Hybris (overmot) så var  det første skritt å ta fra vedkommende vettet.

     Jeg lurer da på om det israelske lederskapet er på vei inn i en slik fase?

     Her leser jeg følgende på Debka og andre israelske kilder i ettermiddag:

     Israel sender en diger etterretningsdrone, Hermes 450, over iranske anlegg i Natanz hvor det ble skutt ned 23 august. Nedstyrtingen var av en slik karakter at Iran kan lære mye høyteknologi fra vraket.

     Men utgangspunktet for denne dronen var ikke Israel, men Nachchivan Airbase i ASERBADSJAN! heh?

     Aserbadsjan er jo naboland til radikal islamistiske Erdoganregjeringen i Tyrkia med sitt OttomanStromaktsprosjekt og til Perserne,Iran, med sitt Shia erobrer den muslimske verden prosjekt.

     Hvordan de aserbadsjanske lederne kan tillate noe sånt er ufattelig - å stille seg til disposisjon for israelske droner. Det eneste de har oppnådd nå er at både Tyrkia og Iran gjerne vil knekke dem så fort som overhodet mulig.

    Det andre ufattelige er hendelsene på Golan-høydene. Jeg skrev forleden dag at det bare er et tidsspørsmål før Israel får en ny Jihadfront mot seg der.

   Idag har det da vært harde kamper mellom Jihadene og den syrisk arabiske armeen og det fortoner seg som om nabobyen til Quneitra,Al Rawad, er erobret av Jihadene - sannsynligvis Islamsk Stat,men dette får vi oppklare nøyaktig. I denne kampen ble en israelsk offiser såret alvorlig,noen mener han er død.

  Hva gjør da Israel ifølge Debka: DE SKYTER PÅ SYRISKE MILITÆRE POSISJONER! HEH?

   Er det noe Bashar al-Assad ikke vil ha så er det konfrontasjoner med Israel da hans regimet har utkjempet en kamp på liv og død mot vestlig støttede Jihadister fra den ganske verden,trent av Natos Special Forces i Jordan og Tyrkia og betalt av Gulfstatene.

  Israel har gjentatte ganger bombet syriske militære anlegg og helt åpenbart tror de det skal bli bedre med Jihadister i Damaskus og Golan enn den Syrisk Arabiske Armeen.

  Spør du meg syns jeg at begge nevnte hendelser tyder på totalt forvirring og tiltagende galskap i den israelske ledelsen.

  Er det Gudene som nå slår til?

Kommentar #7

Gunnar Søyland

18 innlegg  2558 kommentarer

Nordmenn forstår seg knapt på strategi

Publisert over 7 år siden
Jan Hårstad. Gå til den siterte teksten.
hadde ikke kapitulert overfor en av verdens største krigsmaskiner - det ble oppfattet som en seier.

En som forstår seg på strategi, er den gamle amerikanske "hauken" Henry Kissinger. Han uttalte følgende under Vietnam-krigen:

"The guerrilla wins if he does not lose. The conventional army loses if it does not win." 

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere