Verdidebatt

Tostatsløsning?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

”Brende ber Hamas vurdere forslaget seriøst.

– Det er viktig, ikke minst av hensyn til sivilbefolkningen, sier Brende til TV 2.

Han tror Norge kan bidra til å få i stand en avtale om våpenhvile.

–       Som leder av giverlandsgruppen for Palestina har vi jobbet tett med både israelske og palestinske myndigheter de siste dagene. Norge jobber for å få på plass en våpenhvile, men er også opptatt av de mer langsiktige spørsmålene som er selve kjernen i denne konflikten, nemlig mangelen på en tostatsløsning, sier Brende til TV.”

Det er merkelig at vår regjering med Brende i spissen, mener at løsningen er en tostasløsning.

Hvordan vil det se ut i Judea og Samaria ”vestbredden” om noen år, om det ble en tostasløsning, skulle det bli noe bedre der enn i Gaza?

Og hvorfor klare ikke verden å se at disse menneskene ikke er interesserte i fred, men en total utslettelse av Israel og det jødiske folk.

Jeg lure også på hva slags lagsiktighet når det gjelde Hamas, hvem skal passe på at det ikke blir produsert mer raketter fra Gaza om det blir fred og ikke noen mer enn det har vært?

Hvor mange år går det for Hamas har rustet seg opp igjen, og da med enda hardere ødeleggelse våpen, som går både lenger og er mer ødeleggende, enn dem de har nå.

Våpen som er i stand til å treffe atomanlegget til Israel, som de allerede har prøv på å treffe.

Hvilken forferdelige tilstander vil ikke dette utløse, vis ikke der er noen form for overvåking av denne opprustning til disse militante gruppene?

Dette er uhyggelig, men som en flittig bibelleser, så vil denne verden ikke komme klar en gjengjeldelse, da fra vår Herre selv, den allmektige Gud israelsk Gud min Gud!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt