Verdidebatt

Gidder ikke Manpowersjefen vaske dasser

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det er muligens agurktidens begynnelse. I dagens Aftenposten kan man lese at sjefen for Manpower antyder at vi som foresatte skjemmer bort ungene våre slik at de ikke er helt tent på å vaske dassen han benytter på jobben.

Så kan man jo stille spørsmålet ved om ikke konserndirektøren i Manpower ville ha nytte av å vaske dassen på kontoret sitt en eller to ganger i uken så får han prvøvet dette også.

Det er såre enkelt å kritisere eller komme med det man mener er fornuftig at andre gjør når man selv slipper å gjøre det eller man sitter på den gyldne gren og ikke behøver å gjøre det ande må gjøre.

Slik sett er vel ungdommen ikke helt ulik konserndirektøren i Manpower, de velger bort noe de ikke ønsker å gjøre når de har muligheten til det. Slik kan man møte seg selv i døren når man går ut i det offentlige uten helt å tenke over det man bringer til torgs.

Noe å tenke over er jo det at de fleste arbeidsplasser klarer seg utmerket om ledelsen blir borte noen uker eller en måned eller to. Det er ikke sikkert det går like på skinner om renholderne blir borte like lenge. Så kan man diskutere hvem som har den viktigste jobben.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt