Verdidebatt

Er Vårt Land en kristen avis?

Vårt Land utgir seg for å være en kristen avis. Er det da naturlig å ha et vitnesbyrd fra en muslim som toppsak i nettavisen 2. juledag?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Prøver Vårt Land å vinne NM i politisk korrekthet eller er redaksjonen bare totalt bevisstløs? Hvis Vårt Land ønsker å være en kristen avis, er det ganske forunderlig at de fronter et vitnesbyrd fra en muslim som viktigste sak 2. juledag. Det blir ikke akkurat bedre av at det er midt i en kristen høytid. En "kristen" avis burde ikke jobbe for å profilere andre religioner på denne måten. Hadde vært interessant å se hva Paulus hadde ment om Vårt Land...

Det er både interessant og greit at slikt finnes inne på verdidebatt der det er meningen at forskjellige syn skal komme fram, men som hovedsak i nettavisen har det ingen ting å gjøre. NRK og andre media klarer fint å lovprise islam om ikke Vårt Land også skal gjøre det. Hadde det vært id eller ramadan kunne det vært en unnskyldning, men midt i julen passer det seg ikke. Spesielt ikke med tanke på hvordan muslimer behandler kristne rundt omkring i verden. Hvis Vårt Land skal være en kristen avis, vil det være naturlig å skille mellom kristendommen som den eneste rette vei, og andre religioner som fører rett til helvete. Nå framstår Vårt Land mer som en livssynsnøytral sosialist-greie.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt