Verdidebatt

Steve Hills advarsel til alle kristne

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Steve Hill er en av mine forbilder. Han var evangelisten som bringte med seg vekkelsen til Pensacola i USA (han fikk selv ett møte med Gud i England, da han nesten var utbrent i tjenesten. Og dro med seg ilden videre til Pensacola)

Flere millioner var innom den lille kirken i løpet av de 5 årene den varte. Pensacola kirken lå i ett såkalt Red District område, ett område med prostituerte. Da vekkelsen gikk over dette området, så ble distriktet tømt for prostituerte, og mange ble frelst. Noen av disse damene ble senere med i bønnegrupper og ba for andre mennesker. Politiet kunne komme opp med en forbryter til møtet og ba han gå inn og sa: Dette er den siste sjansen du får. Mektige under skjedde og mennesker fikk forandret og fornyet sitt Gudsliv.

Jeg har selv vært på møter med han, og han er en oppriktig mann full av Den Hellige Ånd, og ble selv frelst av Jesus mens han var bundet av narkotika. Gud bruker det som ingenting er, for å forløse sin Herlighet.

Selv Ludvig Karlsen, som startet Evangeliesentrene,  var i Pensacola og spurte Gud om 3 tegn på at dette kunne være ekte, og i løpet av møte fikk han bevis på alle 3, og skjønte at dette var fra Herren.

Her er videon: http://www.youtube.com/watch?v=9UNtZhy6FS4

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt