Verdidebatt

Er kritikk av media bestandig på sin plass?

Tenkte jeg det ikke. Her på VD får vi innlegg og kommentarer som kritiserer media for å gå ut med navn. Den form for fokus holder ikke i sammenligningen med hva landet vårt har av utfordringer. VG i daghttp://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.ph

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg heviser til debattanter her som omtaler media med ulike utrykke media i denne sammenhengen ikke fortjener.

Ja jeg snakker om offenliggjøring av navn på varetektsfanger. Varetektsfanger som har deltatt i noe de samme mediakritikere åpenbart ikke har kunskap om. I mine kommentarer i disse trådene har jeg forsøkt å si noe om en alvorlig tilstand.

Jeg har pekt på bestemte innretninger og forhold,  man må betrakte som uegnet i kriminalitetsbekjempelsen.

Jeg har forsøkt å si noe om forvaltningsrevisjon, bindinger, prosjekter, styringsmekanismer, og toppledere i form av også Visepolitimestere.

Vel.... kan hende man ikke bør kaste seg på enhver tenkelig kritikk av media for å offentliggjøre navn på selvvalgdte høyt profilerte topper/- nå ..varetektsfanger, før man har sett hva man faktisk har med å gjøre.

VG i dag dokumenterer både medias valg om offentliggjøring av navn på profiler  i Oslo PD, og  at forslag om å gi noen fler sparken og ved det rydde litt mer ... åpenbart har medhold i dep... Det er langt mer hold i hva media hittil har beskrevet enn hva kritikere har forfektet. Man bør også være klar over at en begrunnet varetektsfengsling på bakgrunn av straffelovens bestemmelser om grov korrupsjon nødvendigvis også innebærer at fler må ha deltatt.

Når man kritiserer media bør man være klar over at media undersøker og har mye informasjon. Derfor stillet jeg også spørsmålet til kritikere av media i denne sammenhengen: Kan det hende media vet mer enn oss en gang iblandt?

Vel i VG i dag leser jeg at allerede d.02.02.då. Ble en av disse undertegnede m.fl. ønsket bort. beordret bort!!

Spørsmålet jeg ønsker å stille til mediekritikere her er: Hvorfor ble denne personen i stilling: Visepolitimester i Oslo beordret bort?

Bør man tenke over at det i stor grad er kriminalitets-ofre som avskyr virksomheten i Oslo Politidistrikt?

01.03.2014..Mvh Kirsten Schei

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt