Verdidebatt

Antikrist er her.. ?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det trodde alle våre protestantiske forfedre ut i fra Paulus, Johannes (Jesu bror), Daniel og Åpenbaringens bok men etter år 1798 fikk man bekreftet fullkommenheten i Guds ord angående Daniels bok og av den grunn også åpenbart Åpenbaringen i større grad.

Paulus sier følgene til Tessalonikerne:

2 Tess 2,3-4 La ingen dåre eder på nogen måte! for først må frafallet komme, og syndens menneske åpenbares, fortapelsens sønn, 4 han som står imot og ophøier sig over alt som kalles gud eller helligdom, så han setter sig i Guds tempel og gir sig selv ut for å være Gud.
2 Tess 2,6-7 Og nu vet I hvad som holder igjen, så han først skal åpenbares i sin tid. 7 For lovløshetens hemmelighet er alt virksom, bare at den som nu holder igjen, ryddes av veien;

  1. Ett frafall.
  2. Syndens menneske blir så synlig, barn av Fortapelsen.
  3. Fortapelsens Far er han som vil ta Guds trone for å bli tilbedt som om han var Gud.
  4. De viste hva som holdt igjen Fortapelsens Far.
  5. En tro uten lydighet til Guds bud er der allerede.
  6. Det som holder igjen skal først bort.

Ser vi opp igjennom kirkehistorien begynner frafallet ved at de som hadde Jesu tro ble drept av hedenske Rom, det spesielt mellom årene 100 - 500 e. Kr.. De troende ble drept og hedenskapet ble suksessvis gitt/ adopert kristne navn. Alle som protesterte ble jevnt over kastet til løvene. Rom er fra avgrunnen og er ødeleggelsens styggedom, det er barn av denne fortapelsen kommer. Men det kommer ett stort frafall til og det er ved den industrielle revolusjon og Darwinismens inntog, det kan vi komme tilbake til.

Se denne:

"Måten det skjedde på var at Constantin Den Store blandet hedenskap og kristendom, med dette ble Rom verdens religiøse hovedstad. Det skjedde ved at Constantin flyttet (330 e. Kr.) til Konstantinopel og følgene ble at Biskopen fikk den Yppersteprestelige tittelen Pontifex Maximus av Keiseren. Denne tittelen/ presteskap finner vi i fra Babylons tid frem og igjennom alle rikene Persia til Rom og dette presteskap hadde sine nøkler til himmelen. For Keiseren innehadde denne tittelen makt, prestisje og kraft i riket, i tillegg betyr tittelen brobyggeren imellom jord og himmel.

Dette bilde er i fra Babylonsk tid hvor løven er Ypperstepresten som har nøklene.

I og etter denne tid kom endringene i kristendommen slik: Sabbat til søndag (321- 364), tilbedelse av levninger (337), rosenkransen (366) og messens inntreden (394). Senere etter hedenske Roms fall kom også disse endringer i troen: Evig pine (590), Indulgences, føleri/ hengivenhet? (799), Marie tilbedelse (850), skriftemål (1198), forbud mot bibler (1299), barnedåp (1311) og tradisjon over skriften (1563). "

Leser vi Daniels bok finner vi den røde tråd og Daniel 7 forteller at det lille horn, som er definert som fortapelsens sønn, antikrist ånd og dette horn kommer opp av Rom før Rom er falt men tar over Roms politiske og religiøse karakter.

Så hvem religiøse og politiske makt tok over for og etter Romerriket?

Sitat:

St. Jerome (c. 340-420) Doctor of the Church
Commentary on Daniel, Chapter 7, Verse 8:

"... We should therefore concur with the traditional interpretation of all the commentators of the Christian Church, that at the end of the world, when the Roman Empire is to be destroyed, there shall be ten kings who will partition the Roman world amongst themselves. Then an insignificant eleventh king will arise, who will overcome three of the ten kings, ..."

Source: http://www.tertullian.org/fathers/jerome_daniel_02_text.htm

Her flere kjennetegn: http://www.mensviventer.no/mvv15/antikr50.html

Det er ingen andre enn DRKK det.

Med Roms fall er alle de 6 ovenstående punkter oppfylt men det er der sønnen av Fortapelsen som har stått frem, Fortapelsen selv står frem senere og denne er nært forestående.

Kirkefedrene før år 500 trodde dette og våre protestantiske forfedre, alle som en trodde også DRKK var antikrist trone, fortapelsens sønn.

Så både Paulus og Johannes sa antikrist ånd var der allerede da de levde og de tidfestet sammen med Daniels bok når antikrist skulle åpenbares. For den som tror Guds ord ble faktisk fortapelsens sønn åpenbart i 538 e. Kr..

I 1798 ble paven arrestert og DRKK mistet sin stat av General Berthier utsendt av Napoleon. De fikk sitt dødsår som skulle leges og med det fikk de sine 1260 dager/ år. Eller 3,5 år/ 42 månedersom alle tilsvarer 1260 dager hvor skriften selv sier dager er år å regne som i profetiske ord. 1798 - 538 = 1260.

Åpenbaringen 13 sier dødssåret skal leges og dødssåret har blitt leget i dag, DRKK er tilbake men til hva? Hva sier skriften nå skal skje? Jo, ett bilde av DRKK skal gjenopprettes (Åp 13) og dette bilde skal gjenopprette Dragen som er Rom (Åp. 17). USA er bildet av DRKK, fordi det ser ut som ett lam men er som en drage og gjennomfører sin vilje som DRKK gjorde som kirke og som politisk makt. Alle som ikke entes ble utslettet. Romerriket er fra avgrunnen og er Fortapelsen, den tittel er Pontifeks Maximus, brobyggeren. Det som kommer er fra avgrunnen, religiøs og er humanistisk i sitt utseende men innvendig som en ulv.

Det stemmer overens med GT og NTs profeter, rikene er og det siste er en av de 7.

  1. Babylon
  2. Perserne og Mederne
  3. Grekenland
  4. Romerriket v/ Pontifeks Maximus
  5. DRKK v/ Pontifeks Maximus
  6. Frankrike arresterer Pontifeks Maximus
  7. USA, gir æren til DRKK og Pontifeks Maximus
  8. Romerriket v/ Pontifeks Maximus

Hele verden følger henne og undrer seg.

Den, altså fremtidige Roms religiøse ånd sier at menneskeheten er viktigere enn mennesket og derfor dreper makten, og de tror de gjør Guds vilje.. . Forbud mot skriften kommer nok snart for den kler jo den onde naknere og naknere. Så om du tror Gud, har vi da noen grunn til å la oss undre og med det bedra?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt