Verdidebatt

Går spådommene i oppfyllelse?

Snåsamannen har spådd at Norge får seks gull. Så langt har Norge fått 2 gull. Går Snåsamannens spådommer i oppfyllelse?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det er ikke så mange som tør å være så direkte som Snåsamannen, av synske personer, eller de som mener de kan se inn i framtiden.  Men snåsamannen ikke bare spår hvor mange som får gull, men også hvem som får gullet.

Skiskytterne skal få to gull, spår han. Hittill så har Bjørn Einar Bjørndalen fått ett gull. Og Margit Bjørgen skal få et gull, noe hun allerede har fått. Nå er det bare 4 igjen som skal få gull. Det må nok bli slik han har spådd dårlig vær og føre om det bare blir 4 til som får gull. Bare første dagen så har det blitt til to gull.

Jeg har mine tvil til Snåsamannen om at han ser rett. Men jeg skal tro han er synsk om han får rett. Hvor mange gull vil Norge få tilsammen?

De som får gull: Skiskytter guttene får to gull, Margit Bjørgen og Therese Johaug får et hver, Petter Northug får et gull, og Anders Bardal får gull. Aksel Svindal sier han ikke vet sikkert. Men om det bare blir seks gull, da ser det dårlig ut for han.

Men det blir vel som med de fleste spådommer, de går ikke i oppfyllelse. Men vi får vel se da.

Kan lese intervjuet her: http://www.tv2.no/2014/02/05/nyheter/ol/snasa-mannen/asbjorn-oyhovden/5289492?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#.UvZRrxKYaFF

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt