Martin Drange

126

Velkommen til Music For Christ

Publisert: 24. jul 2009

For et par mnd. siden foreslo jeg en nettside som kun konsentrerte seg om kristen musikk, der man kunne høre helt ulike type sjangre og artister og finne frem til disse på en enkel måte. Det trengtes! Nå kan jeg - forhåpentligvis til stor glede for mange lesere - fortelle at jeg har begynt på en slik nettside.

Velkommen til musicforchrist.wordpress.com(!)

Jeg kommer til å fortsette å adde artister og sanger, så listen er langt fra ferdig bare så dere vet det. Jeg håper på både ris og ros av siden. Har dere kritikk, så for all del kom med den. Har dere forslag til flere jeg skal adde, er det selvsagt velkomment.

Ellers kan man kommentere på den siden, så det håper jeg noen gjør, og at mange ellers vil bruke siden jevnlig. På den måten kan man også se hvilken musikk som blir mest hørt og likt :)

Jeg håper at musikken skal være til velsignelse for mange, blant annet dere som leser her.

Kommentar #1

B A

4 innlegg  19 kommentarer

:-)

Publisert over 12 år siden

Likar det du gjer :-).

 

Det einaste eg vil seie er at du bør kanhenda skifta "layouten" slik at ting ikkje vert so samanklemde, berre eit lite tips.

 

Lukke til...

Kommentar #2

John Beech

4 innlegg  84 kommentarer

RE: Velkommen til Music For Christ

Publisert over 12 år siden

God ide. Lykke til videre med prosjektet.

Kommentar #3

Espen Halvorsen

42 innlegg  56 kommentarer

Good

Publisert over 12 år siden

Bra intiativ. Vet det har vært snakk om det lenge. Selv var det et prosjekt jeg jobbet med i NLM, da jeg var i radioen. Snakket om å knytte opp en slik kristen musikkside mot dittparadis.no.

Du har noe bra på gang her :)

Kommentar #4

Martin Drange

126 innlegg  1114 kommentarer

...

Publisert over 12 år siden

Takk, alle sammen! =D Ja, jeg håper dette blir bra. Jeg fikk jo også en del treff på siden min nå pga av at jeg skrev om den her. Det er veldig kjekt =D

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere