Verdidebatt

Den svenske selvmordsbomberens budskap

28 år gamle Taimour Abdulwahab ble skandinavias første selvmordsbomber. Det svenske nyhetsbyrået TT har nå sluppet en utskrift av lydfilen de mottok fra bombemannen:

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

"I den barmhjertige Gudens navn. Bønnen og freden til profeten Muhammed, fred være med ham.

I Guds den barmhjertiges navn:

Veldig kort og omfattende til Sverige og det svenske folk. Takket være Lars Vilks og hans malerier av profeten Muhammed, fred være med ham, og deres soldater i Afghanistan og deres stillhet om alt dette så skal deres barn, døtre, brødre og søstre dø slik våre brødre og søstre dør.

Nå har den islamske staten oppfylt det de har lovet dere. Vi finns nå her i Europa og i Sverige, vi er en virkelighet, ikke en fabrikasjon, mer vil jeg ikke si om dette.

Våre aksjoner kommer til å snakke for seg selv. Så lenge dere ikke slutter med deres krig mot islam og fornedrelse av profeten, fred være med ham, og deres dumme støtte til grisen Vilks.

Og til alle muslimer i Sverige sier jeg: slutt å smiske og fornedre dere selv for et fornedrende liv langt fra islam. Hjelp deres brødre og søstre og frykt ingen og intet, bare Gud som dere dyrker.

Og til min familie, forsøk å tilgi meg. Jeg kunne ikke sitte og se på når all urettferdighet skjer mot islam og profeten Muhammed, fred være med ham, når grisen Vilks gjorde det han gjorde. Tilgi meg mine løgner. Jeg dro aldri til Midtøsten for å jobbe eller tjene penger, jeg dro dit for jihad. Jeg håper dere en dag kan forstå meg. Jeg kunne aldri ha fortalt alt dette til dere eller noen andre. Min kjære hustru og barn, jeg elsker dere. Jeg elsker deg, min hustru. Tilgi meg at jeg ikke fortalte noe til deg. Kyss barna fra meg. Si til dem at pappa elsker dem, kommer alltid å elske dem.

Til slutt så hilser jeg til alle mujahedin, glem meg ikke i deres bønner. Be for meg. Be for meg for her i Sverige så er muslimene så pass fornedrede at de ber for ikke-muslimer i sine moskéer. Og til slutt og til alle mujahedin i Europa og i Sverige: nå er det på tide å slå til, ikke vent lengre. Kom fram med hva dere enn har, selv om det er en kniv, og jeg vet har dere har mer enn en kniv å komme med. Frykt ingen, frykt ikke fengsel, frykt ikke døden.

Jeg sier mitt ord og jeg ber Gud tilgi meg og tilgi dere. Brødre. De trofaste."

Kilde: Sydsvenskan - Utskrift av ljudfilen till TT

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt