Martin Drange

126

En god klem

Jeg tror at hvis alle mennesker i Norge hadde fått en god og ekte klem fra noen på jobben, skolen og blant venner og familie bare èn gang i uken.

Publisert: 1. des 2010

Så hadde vi vært et mye lykkeligere land.

 

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Asbjørn Bergs1g

61 innlegg  1513 kommentarer

enig....

Publisert over 10 år siden

For 30 år siden ble man i enkelte sammenhenger beskyldt for å være "kjødelig" om man ga noen en klem. Ja..ja..tiden har gått og det er blitt klarere at det er helse i omsorg, nærhet...gjerne med en klem eller to....det fører til større trivsel og et bedre liv....men helst en klem pr dag eller mer  :)  :)

Kommentar #2

|Hans Petter Skoug

15 innlegg  4781 kommentarer

Naturlig...

Publisert over 10 år siden

For noen er dette naturlig, for andre ikke.... Noen liker å få kos mens andre ikke gjør det

Selv takker jeg ALLTID mine arbeids kolleger for jobber de gjør for meg, enten det er smått eller stort, for selv om det faktisk bare er jobben deres de gjør og det ikke er mer enn forventet koster det meg intenting å være fornøyd og takksom for dette og, håper jeg, vil gjøre arbeids dagen deres litt mer trivelig og hyggelig.  :-)

Så det er viktig det du skriver!

 

Som Winston Churshill sa det:

" When your'e about to kill a man, it cost you nothing to be polite!"... (Les budskapet og ikke innholdet, at samme hva du gjør koster det lite å være hyggelig, selv om sitatet kanskje er lett å dra litt videre... Men det var sagt under krigen da og det kan jo hende at det sparte en del fra unødige lidelser, der hat ville gjort at du ikke sparte noen fra unødige lidelser..? Det er lov å håpe....)

Det koster ingenting å være hyggelig mot andre og det starter ofte med at DU smiler... Å si at du ikke har tid til dette er vel da du bør begynne å se nøyere etter på hva du prioriterer i livet ditt....

Kommentar #3

Asbjørn Bergs1g

61 innlegg  1513 kommentarer

Det er sant...

Publisert over 10 år siden

Det er sant Hans...glemte meg der i farta....selv er jeg en sånn som heller gir en klem  eller en arm rundt skuldra på oss gutta. Men det du påpeker er  det gamle ordet...skjønn...og det er jo lurt å være litt avventende med å klemme å være nær til man vet hvordan vedkommende reagerer på det. Jeg er nok blitt litt mer varsom med årene...dette også fordi jeg har vært bort i mennesker som har vært miskbrukt og har et betent forhold til dette med klemmer og nærkontakt.. ! 

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere