Jon Ivar Tønnesen

6

Aktivitet jeg følger

"Aktivitet-boksen", altså "Aktivitet i innlegg og fra personer du følger mangler gode funksjoner.

Publisert: 23. nov 2010

Her på VD kan jeg altså følge med på både innlegg og personer, men lista jeg får opp sier meg ikke noe om hva jeg har sjekket og ikke. Den enkleste løsningen på dette er å få med dato og klokkeslett i denne lista. Nå husker jeg sjelden hvilket som var det siste innlegget jeg leste før jeg logget av forrige gang, men jeg kan huske ca når jeg logget av. Lista gir meg ikke noe hjelp.

Et eller annet ikon for om det er innlegget eller personen som kommenterer man egentlig følger hadde også vært greit.

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Lars Randby

159 innlegg  5721 kommentarer

Klønete løsning

Publisert rundt 10 år siden

Enig med deg i dette. For min del funker ikke knappen lenger, det har sikkert noe med IE å gjøre. Det er ganske mye som ikke fungerer på nye VD men det er jo bare en videreføring av gamle VD hvor mye heller ikke fungerte :-)

Vi får se om det ikke blir litt bedre etter hvert som programsnekkerne får kverket diverse småkryp i porgrammeringen sin.

Kommentar #2

Jon Ivar Tønnesen

6 innlegg  70 kommentarer

Publisert rundt 10 år siden

programmeringsfeil og trykkfeil er vel i slekt ja...

Selv bruker jeg for det meste Firefox

Kommentar #3

Jon Ivar Tønnesen

6 innlegg  70 kommentarer

Publisert rundt 10 år siden

Oppdaget nettopp at dette er enda verre.

Jeg trodde jeg var lur og skjulte alle elementene i aktivitet-boksen, sånn at den kunne være tom til neste gang jeg logget på (sånn at jeg kunne se hva som var nytt selv om jeg ikke ser tid og dato på innleggene). Nå viser det seg at den bare fyller på med eldre innlegg/kommentarer, fra debatter der folk ikke har skrevet noe på ukesvis. Det skjer hver gang jeg lukker boksen og åpner den igjen, den henter et visst antall elementer, uansett hvor gamle de er.

 

Kommentar #4

Lars Randby

159 innlegg  5721 kommentarer

Trykke trykke trykke trykke

Publisert rundt 10 år siden

Fortsett å trykke skjul til boksen er tom. klikke så ut boken og klikk igjen på aktiviteter og gjenta prosessen til alle gamle innlegg er slettet (skjult). Det tar tid og det er kjedelig men det er slik noen velger å lage brukerfiendtlige nettsider i 2010

Kommentar #5

Arne Danielsen

329 innlegg  5691 kommentarer

Publisert rundt 10 år siden
Lars Randby. Gå til den siterte teksten.

Det er ganske mye som ikke fungerer på nye VD men det er jo bare en videreføring av gamle VD hvor mye heller ikke fungerte :-)

På nye VD er det lagt inn noen nye og gode funksjoner som var savnet på den gamle. Det er bra - selv om det åpenbart er en del oppstartproblemer.

Det som imidlertid fungerte best på gamle VD (i tillegg til forside-designen - som har vært mye debattetert) var nettopp følgefunksjonen, både teknisk og funksjonsmessig. Den var nærmest uklanderlig, og den var noe av det som bidro til dynamikken - som desverre ikke er mulig oppnå her på nye VD, slik den er bygget opp. Men det vil sikkert gå seg til etter hvert - får vi tro.

Når det gjelder følgefunksjonen, så er det i grunnen bare å kopiere den som lå på "gamlebloggen" - både funksjonsmessig og teknisk. Da vil, etter min mening, mye være gjort.

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere