Verdidebatt

Dødspaven

In god (and bulletproof glass) we trust.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Dødspaven. Hadde det bare vært en farlig sjømanet. Nå har Joseph Alois Ratzinger, forøvrig en tidligere Hitlerjugend som også er kjent i underverdenen som "Paven", endelig funnet ut at "Ja, dere skal få lovt å bruke kondomer hvis det er for å beskytte mot HIV". Dette kom fram i dag når Paven har innkallet sine rødkledde snøsokker for å diskutere sin årlige milliard-donasjon til den amerikanske organisasjonen NAMBLA.

Men i alle tilfeller så har de funnet ut at de kanskje trenger å jobbe litt med PR'en sin og da kom det frem at "ja kanskje vi skal forårsake litt mindre dødsfall ved å si at kondomer kanskje ikke er så dumt likevel, så lenge det skal beskytte mot HIV."

Han kan ikke selv være særlig trygg på sin status, det er ingenting som sier "Jeg stoler på deg Gud!" som 3 tommer skuddsikkert glass. Nå er jeg 1,91 cm og han er 83 år men jeg ikke hatt noen skrupler med å la han hilse på Subjektiv og Moral.

Mine gullfisker.

Når kan vi stå opp og si at slik skal vi ikke ha det? Hvorfor i alle dager får han og hans degenerete terror-regime lovt å holde på slik de gjør uten at noen tar ansvar for hans katastrofale påvirkning på verden? Finnes det en større enkelt-trussel mot de fattige en hans type religionutøvelse?

(Og jeg har ingen gullfisker men ikke si det til noen!)

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt