Inger Marie Johnsen Aralt

Alder: 59
  RSS

Om Inger Marie Johnsen

Agnostiker, rødstrømpe, venstrevridd , bohem, oppvokst i Smiths venner, Følger med i samfunnsdebatten. Utdannelse: Sykepleier og apotektekniker.

Følgere

Publisert rundt 3 år siden

Min tipp tipp oldemor :)

Gå til kommentaren

Publisert over 3 år siden

Dette ble forkynt fra høyeste hold i Smiths venner både på 70 og 80 tallet. Men etter forbudet mot å slå barn på 70 tallet, ble det sagt at det ikke skulle snakkes så høyt om det. Men det var fremdeles forkynnelsen!!!! Utrolig at noen kunne ha et så forkvaklet menneskesyn langt opp på 80 og 90 tallet!! Har hørt ledende brødre rise sine egne barn, når jeg har vært barnevakt! Og de skrikene sitter i hukommelsen min enda som et forferdelig og traumatisk minne!! Så slutt med historieforfalskningen BCC og si unnskyld! 

Gå til kommentaren

Publisert over 3 år siden

Hva med respekt for oss som har forlatt sv, og har opprettet en støttegruppe. Vi blir ofte omtalt i nedsettende ordelag. Til og med kalt ting jeg ikke ønsker å nevne her i kommentarfeltet. Respekterer man andre blir man gjerne møtt med respekt selv. Viser man intoleranse får man gjerne intoleranse tilbake. Dette er vel barnelærdom. Men faller noen svært tungt for brystet! 

Gå til kommentaren

Publisert nesten 4 år siden

Les dette og : http://www.verdidebatt.no/innlegg/11702029-innlegg-i-debatten-om-smiths-venner

Gå til kommentaren

Publisert nesten 4 år siden

En god betraktning 

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere