Hilde Johansen

Alder: 41
  RSS

Om Hilde

Følgere

Publisert over 9 år siden

Nei, men vi gjør så godt vi kan for om mulig skape en "etterlikning" av noe overnaturlig. Og man er ikke så stor på det heller. Faller noen i gulvet under forbønn, var det "Gud", skriker man litt ekstra høyt i tunger, er det "salvelsen". Og slik fortsetter det. Det enkle er ofte det beste, og da ser det ut til utfra det jeg har lest av deg, at du har lagt deg på en god linje.. Den som tror på Sønnen har evig liv. Å lage så stort leven ut av det blir mange ganger bare patetisk og lite troverdig for oss som fortsatt har bakkekontakt! Stå på @nne!

Gå til kommentaren

Det er vel heller slik at

Publisert rundt 10 år siden
Rudi Wara – gå til den siterte teksten.

Har du Faderen da har du også Sønnen og DHÅ

Den som kjenner Sønnen, kjenner Faderen.

Men forstår ikke helt hvorfor kristne er så redd for å erkjenne at muslimer og kristne har samme Gud. Forskjellen, og det avgjørende, er jo selvsagt hva man gjør med Jesus, eller om man tror at han er Guds sønn. Hverken muslimer eller jøder tror det, ellers hadde de jo vært ... kristne.

Gå til kommentaren

Dersom

Publisert rundt 10 år siden

det gikk an å sette penger på at KS ikke kommer til å gjøre noe braksuksess ved neste valg, så hadde jeg gjort det. Men dere skal ha for ståpåvilje, om enn noe naivt.

Hva er det som får folk til å tro at man kan få ikke-troende til å innrette seg etter det bibelen sier, enten det nå gjelder Israel, muslimer eller homofile?

Lykke til i alle fall.

Gå til kommentaren

Kristent Samlingsparti

Publisert rundt 10 år siden

har visst løsningen. De lever "nært Kristus". Allikevel fikk de bare i underkant av 5000 stemmer, ved forrige Stortingsvalg. Kan se ut som de ikke har Gud i ryggen allikevel da

Gå til kommentaren

Jesus sier også:

Publisert over 10 år siden
Rudi Wara – gå til den siterte teksten.

Hver den som jobber imot evangeliet er motstander av Kristus. Jesus sier de som ikke er for meg - er imot meg. Du er ikke imot Kristus.

"Det dere gjorde mot én av disse mine minste søsken, har dere gjort mot meg.'

 Alle historiene her burde ha lært oss, at selv om man tror at man praktiserer bibelen, så er det ikke sikkert man gjør det. Noen ganger er det best å legge bort bibelen. Da ser man kanskje mennesket og ikke demonene, og kan da kanskje unngå å stille feil "diagnose".

 

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere