Helge Sundar Loekke

Alder: 9
  RSS

Om Helge Sundar

Følgere

Takk for den kommentaren Færseth...

Publisert over 7 år siden

Takk for den kommentaren Færseth... som mangeårig Venn av Israel, så er det ingen ting som overrakser meg med NRK, men også store deler av pressen, akademia, NGOs med flere. Med Galtung er vi vandt til dette våset, men enda verre er den systematiske ensidigheten og fortielsene av Israels sak, under dekke av at det ikke er jødehat, men legitim kritikk av Israels politikk.

Alle vet at dette er jødenes hjemland, hvor de nå endelig kan forsvare seg.  Med all "den legitime kritikken," vanker det ikke ett ord eller kritikk av Israels fienders terror, despotiske handlinger i ord og gjerninger (de får massiv støtte i Norge), som gjør Galtung til en smågutt. Og det gjelder særlig det som ytres på arabisk, som aldri kommer frem her i Norge - ja systematisk forties, for alltid å sette Israel på tiltalebanken. Jeg ser du har forsket grundig på dette temaet, men vet ikke om du har sett på denne siden av norsk jødehat, som er sublim, propagantisk, og i volum er mye verre enn Galtungs mange sprell.

Gå til kommentaren

Publisert over 7 år siden
Anders Tyvand – gå til den siterte teksten.
KrF ønsker å verne om foreldreretten. Men det kan neppe kalles en menneskerett å få sende ungene på en privat, offentlig støttet eliteskole.

Jo det er en menneskerett, å slippe at en stat skal fortelle hvordan dine barn skal utdannes. KRF er hverken et kristent eller borgelig parti. Det er problemet, slå dere sammen med Støre. Han og Hareide skryter hverandre opp i skyene, så det må være ett signal.

Gå til kommentaren

Så mange ord...

Publisert over 7 år siden

Og alt står i Markus 10.6-9.

Gå til kommentaren

Publisert over 7 år siden
Aller først vil jeg takke både Tveter og Ottosen for deres innspill! Jeg verdsetter dialog, når man sammen kan søke sannhet. Ingen har hele bildet av virkeligheten - vi har alle noe å lære av hverandre. Jeg kjenner ikke Tveter personlig, og har heller ikke lest boka hans

Sannheter er klinkende klar, og dialog er ikke nødvendig, bortkastet tid, om en er en troende kristen.  Her Joh 3.16-17 14.6

For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, forat hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv; for Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men forat verden skulde bli frelst ved ham. Jesus sier til ham: Jeg er veien og sannheten og livet; ingen kommer til Faderen uten ved mig.

Mer:

Så er det da ingen fordømmelse for dem som er i Kristus Jesus;   for livets Ånds lov har i Kristus Jesus frigjort mig fra syndens og dødens lov. Rom 8.1-2

For av nåde er I frelst, ved tro, og det ikke av eder selv, det er Guds gave,  ikke av gjerninger, forat ikke nogen skal rose sig. 

En kan godt diskutere vitenskap, men det er ikke sannhet, bare relativ "sannhet," og det rekker ikke. Derfor går så mange på anti deppressiva, unge og eldre begår selvmord, for det finnes ikke ånd, bare relativ fakta, det er som å lese telfonkatalogen - prøv Guds Ord og alt åpner seg opp. De som hengir seg til realtiv kunnskap går bort desillusjonerte, uten håp. Det er den slags kunnskap Adam hengav seg til, og vi vet hvordan det gikk. Bare I Kristus finner vi SANNET og Kunnskap, og det bli bedre: Det Evige Liv.  Det må oppleves, og ateister kan naturlig nok ikke vite hva det er, ergo kan en ikke ha en meningsfyllt diskusjon/ dialog med dem - jeg har prøvd. Mange av oss har vært ateister, så vi vet hvor de kommer. De vet ikke hvor vi kommer fra.

Sannelig, sannelig sier jeg eder: Den som hører mitt ord og tror ham som har sendt mig, han har evig liv og kommer ikke til dom, men er gått over fra døden til livet. John 5.24

Har aldri møtt en fredfyllt ateist, de bare kverulerer, fordi de ikke har Kristus i sine hjerter. Ta skrittet, si ja til Jesus - dere vil ikke angre.
AMEN.

Gå til kommentaren

Vi får ta det humoristisk..

Publisert over 7 år siden

Stiller de med steikevakter? Jeg hadde foretrukket at de tok ut bispene i streik, særlig de som ikke vet hva ett ekteskap er.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere