Per Ervland

Alder: 48
  RSS

Om Per

Nysgjerrig av natur, skeptisk av erfaring, ateist av logikk og en stor fan av ny teknologi som fungerer;)
http://www.hanper.no/
"Hey, preacher – leave those kids alone"


Følgere

Tja hvor mange vil du ha?

Publisert over 8 år siden

Hvor mange vil du ha?

Jeg kunne brukt en uke på å liste opp alle som støtter evolusjonsteorien og "BigBang" teorien, men dere ville nok uansett ikke latt dere overbeise, for dere har allerede bestemt dere. Dere er jo så sterk i trua...

Men jeg nøyer meg med å linke til en artikkel på wikipedia.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_scientific_societies_rejecting_intelligent_design

Gå til kommentaren

Tull og tøys :)

Publisert over 8 år siden

Nei her gjør du en klassisk feil eller så velger du bevist å gjøre denne feilen, du ser universet fra ditt begrensede synspunkt og med din begrensede kunnskap. Du glemmer at det finnes utrolig mange høyt utdannete mennesker rundt om i verden som både kan forklare dette og har forklart dette gang på gang. Du setter opp ett fiktivt senario der du gir kun to alternativer, det finnes aldri bare to alternativer. En slik binær tankegang er helt feil.

Du tar også feil når du tar utganspunkt i at vi mennesker er viktig i universet. Beklager å si det men for universets del så har ikke vi mennesker noe betydning. Vi er bare så heldig at universet har utvilket seg i den rettning at liv fikk mulighet til å oppstå. Veldig enkelt forklart. Hadde ikke de bestandelene, som måtte til for at liv skulle oppstå, vært der så hadde ikke vi vært her. Du tar utgangspunkt i at vi mennesker er så viktig å betydningsfulle at hele universet er der for oss. Og nok en gang så glemmer du at det finnes utrolig mange mennesker rundt om i verden som forstår og har forklart dette gang på gang.

Og nei det kreves ingen skaper for at liv skal oppstå. Du forstår ikke kjemien bak dette og du glemmer av tiden det er snakk om, vi snakker om milliarder av år. Du ser verden ut fra din lille boble og du hopper til konklusjoner som er feil. Det finnes utrolig mange høyt utdannete mennesker rundt om i verden som forsker på dette og som har forklart dette. Du velger å ignorere århundrer med forskining og bruker kvasivitenskaplig babling for å underbygge din forklaring.

Du velger å se bort fra den enorme dokumentasjonen på at Darwin hadde rett. Du ignorerer alle bevisene og du kommer med påstander som er direkte feil.

Gå til kommentaren

:)

Publisert nesten 9 år siden
Asbjörn Alma@s – gå til den siterte teksten.

Kan jo kanskje bli en fet ferari på meg også med tiden?

Tja tror lottorekka har større sansynlighet for å gå inn... selv hvis du ikke spiller lotto ;)

Gå til kommentaren

en liten video om temaet :)

Publisert nesten 9 år siden

Og jeg tør ikke tenke tanken på hva som vil skje dersom man sitter fast i noe når selve rykkingen begynner, for eksempel i et bilbelte, eller for den del en beltebil, eller et bibelbelte... ;)

Gå til kommentaren

Kanskje det betyr...

Publisert rundt 9 år siden

http://no.wikipedia.org/wiki/Universell_utforming Og la meg avslutte med dette :) http://en.wikipedia.org/wiki/Facepalm
Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere