Greta Aune Jotun

Alder: 6
  RSS

Om Greta

Forfatter og billedkunstner. Nyeste bokutgivelser:
2014: Våk og be - bønnebok, illustrert med naturfoto.2015: Fobigeni, jippi! - barnebok, illustrert, tema angst. 2015/2020: Hjertetid - andaktsbok for alle aldersgrupper, illustrert m/foto. 2016: Roman for voksne, utgitt under psevdonym; 2017: Jagerfly på vingene, barnebok, illustrert; 2019: Sju spor til skeivhet, sakprosa, E-bok; alle titler utgitt på Kolofon Forlag. Har tidligere utgitt 10 barne-/ungdomsbøker; forlag - Lunde, DAMM, Aschehoug.

Følgere

Publisert nesten 3 år siden

I denne saken mener jeg Diskrimineringsnemnda har feilet. Ethvert menneske bør få bestemme selv hvordan man vil hilse. Personlig synes jeg håndhilsing er en uskikk, men håndhilser selvsagt når andre vil det. Mange eldre enn meg har sagt de heller ikke er komfortable med "all denne klemminga" når de skal hilse på noen, det var jo ikke så vanlig tidligere. 

Gå til kommentaren

Publisert nesten 3 år siden
Sigurd Eikaas – gå til den siterte teksten.

De norske kristenlederne kan selvfølgelig velge å gjøre det enda enklere for seg. De kan bare sende 1200 kroner til Jewish National Fond (jnf.no), og la dem plante de 12 trærne. JNF bruker nemlig treplanting til også å drive ørkenen tilbake og gjøre stadig nye områder levelige for folk og fe igjen.

Og skulle kristenlederne over tid sende så mye som 75000 kroner, så vil JNF plante 1000 trær for dem. De er da blitt klimanøytrale for hele livet! (12 trær gange 83 år er 996 trær)

Yes! 

Trær er også å anbefale som jule- nyttårs- eller fødselsdagsgave. For 40 kroner skriver JNF ut et "diplom" med ønsket hilsen som blir sendt mottaker. Jeg har gjort dette noen ganger, og det har vært en populær gave å få. (bestill gjerne i god tid før ønsket dato).

Gå til kommentaren

Publisert nesten 3 år siden

Ja. Og spennende. Bibelen er en skattkiste med stadig nye åpenbaringer.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 3 år siden
Mona Ekenes – gå til den siterte teksten.

De som ikke liker Guds Ord forkynt av Kristus og Hans apostler når det blir gjengitt av Hans venner på Vd, kan jo holde seg unna tråder eller hoppe over kommentarer de ikke liker i stedet for å skrive lange "jeremiader" om hvor fælt de synes dette er. Mener jeg. 

Gå til kommentaren

Publisert nesten 3 år siden

Jesaja 28 bør leses sammenhengende for å finne sammenhengen ...

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere