Geir Hongrø

Alder:
  RSS

Om Geir

Sosialdemokrat og sekulær humanist. Kompromissløs motstander av alle former for fremmedskepsis og alle former for politisk og religiøs ekstremisme.

Følgere

Publisert rundt 4 år siden
Erling Grape – gå til den siterte teksten.

Meninger bør dreie seg om verdier, ikke om alternative virkelighetsoppfatninger. 

Gå til kommentaren

Publisert rundt 4 år siden

Ny Tid har mistet enhver troverdighet med sin spredning av søplete konspirasjonsteorier om 11. September og terrorangrepet i Barcelona. Om de skal gjenerobre troverdigheten må i hvert fall Truls Lie sparkes og erstattes med en redaktør som er mer tro mot det konspifolket kaller "mainstream media" og deres prinsipper og metoder.


Gå til kommentaren

Publisert rundt 4 år siden

Veldig bra innlegg. En ting jeg vil legge til i tillegg, og som også i stor grad preger deler av den ytre venstresiden, er alle disse som har forlest seg på propagandaen til Putin (RT og Sputniknews) og velger å tro mer på den enn på vestlige kvalitetsmedier.

Det er god grunn til å være kritisk til mye av det USA foretar seg (eller foretok seg før Trump ble president), men om man er SÅ kritisk at man svelger alt av diktatorpropaganda og de villeste konspirasjonsteorier så har man gått seg bort i tåka og tjener krefter som slett ikke ønsker det liberale demokratiet vel. 

Gå til kommentaren

Publisert nesten 7 år siden

Global Research og Infowars er kjente konspiranoianettsteder, som Nyhetsspeilet og Riksavisen i Norge.

Man må generelt være paranoid ut i kokkoland for å tro det de skriver har noe for seg.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 7 år siden

Det påståtte møtet mellom McCain og ISIL er visst også behørig omtalt hos Global Research. For oss som vet hva Global Research er styrker det ikke akkurat troverdigheten. ...
Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere